Nufilmuota, kaip meilės ištroškusi katė paprašė šeimininkės bučinio (video)

Iš minkštų letenėlių iškišusios aštrius nagus, katės gali įbrėžti labai skaudžiai. Tačiau jos taip elgiasi tik besigindamos arba medžiodamos. O jei jau ko nors nori, paprašys švelniai ir gražiai – taip, kaip jos ir moka geriausiai. Rusijoje nufilmuota, kaip šalia šeimininkės buvusi katė pasiprašė bučinio. Portale „Youtube“ patalpintas vaizdo siužetas kaip mat ištirpdė gyvūnų mylėtojų širdis.

Katė paprašė šeimininkės bučinio.<br>Stop kadras
Katė paprašė šeimininkės bučinio.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 10:07 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:11 PM

Katė pažiūrėjo savo šeimininkei tiesiai į akis ir pakėlusi leteną, švelniai brūkštelėjo per šeimininkės veidą. Palietusi moters lūpas, katė savo snukiu siekė šeimininkės veidą. Šeimininkei atsisakius priartėti, katė dar kartą brūkštelėjo per veidą. Palaižiusi moters ranką, katė leido suprasti, kad vienintelis jos noras – bučinys. Tai supratusi šeimininkė išpildė svajonę.

Portale „Youtube“ prieš keletą dienų patalpintas vaizdo siužetas peržiūrėtas daugiau nei pusę milijono kartų. Pamatę vaizdelį interneto komentatoriai neslėpė emocijų ir žarstė pagyras bei komplimentus protingai katei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.