Seno šuns ir jauno kačiuko draugystė sujaudino žmonių širdis (video)

Tarnybiniai šunys savo jaunystės dienas praleidžia mokantis užuosti narkotikus, priešus, apginti valstybės sieną ar gelbėti nelaimės ištiktuosius. Tad taip ir prabėga jaunos dienos – susikoncentravus ties vienus tikslu ir pro akis praleidžiant visa, kas gražiausia. Senas ir pražilęs tarnybinis šuo, ilgus metus tarnavęs armijoje, pirmą kartą išvydo mažą batą kačiuką. Susitikimą pamačiusi šuns šeimininkė Louise Vaughan netruko užfiksuoti tai, kas suvirpino net ir akmenines širdis.

Seno šuns ir kačiuko susitikimas.<br>Stop kadras
Seno šuns ir kačiuko susitikimas.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2013, 12:41 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:24 PM

Chefo vardu pavadintas šuo pirmiausia gerai ištyrinėjo mielą ir pūkuotą baltą įsibrovėlį, tačiau netrukus jų dviejų pažintis peraugo į draugystę. Kačiukas nė nesuabejojo šuns švelnumu ir leidosi apuostomas ir ritinėjamas. Kol naujieji draugai žaidė, šeimininkė akylai stebėjo situaciją ir viską fiksavo filmavimo įrenginiu.

Prieš keletą metų patalpintas portale „Youtube“ šis video siužetas ėmė populiarėti tik pastarąjį mėnesį, per kurį peržiūrėtas beveik 800 tūkst. kartų. Netikėtos šuns ir kačiuko draugystės sužavėti interneto vartotojai vos tvardė susijaudinimo emocijas ir liejo ašaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.