Išsigandęs šuo automobilyje įsikibo į šeimininko ranką ir paprašė pagalbos (video)

Važiuoti automobiliu malonu ne kiekvienam keturkojui. Vieni su dideliu džiaugsmu įliuoksi į transporto priemonės saloną, kiti drebėdami laukia, kol kelionė pasibaigs. Tokį išsigandusį šunį užfiksavo vieno keturkojo šeimininkas. Vos pakęsdamas važiavimo kančią šuo, vardu Timmy, be perstojo maldavo, kad šeimininkas palaikytų jo leteną. Stipriai sučiupęs šeimininko ranką šuo nebenorėjo jos paleisti.

Įveikti automobilio baimę šuo bando laikydamasis šeimininko rankos.<br>Stop kadras
Įveikti automobilio baimę šuo bando laikydamasis šeimininko rankos.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-10 21:20, atnaujinta 2018-02-21 06:51

Nors šeimininkas reikalavo šuns, kad šis netrukdytų jam vairuoti, šuniui tai buvo nė motais. Nekantriai spurdėdamas keturkojis vis stengėsi parodyti šeimininkui, kad kelionė automobiliu jam kelią didžiulį stresą. O prisiglaudęs prie savo šeimininko Adamo Douglaso rankos šuo aprimdavo.

Vos prieš kelias dienas portale „Youtube“ paviešintas vaizdo siužetas savo populiarumu nustebino net ir patį autorių. „Negaliu patikėti, kad šitiek daug žiūrovų pamatė mano siužetą. Tokio populiarumo tikrai nesitikėjau“, – rašė A.Douglasas, kurio vaizdo medžiagą per kelias dienas peržiūrėjo beveik 400 tūkst. interneto vartotojų.

Vaizdo siužetą užfiksavęs šeimininkas tikino, kad visa tai nufilmavo nekeldamas pavojaus kelyje, nes tuo metu aplink nebuvo nė vienos transporto priemonės ar pėsčiųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.