Katino ir šuns pabėgimą iš virtuvės pričiupo slapta kamera (video)

Yra sakoma, kad tikrą draugą nelaimėje pažinsi. Ir šis posakis - tikra tiesa. Nelaimėje net ir amžini priešai kartais draugais patampa. Kas kart išeidamas iš namų, katino ir šuns šeimininkas Mattas Hirstas uždarydavo juos virtuvėje, kad smalsusis duetas nenusiaubtų namų. Deja, bet grįžęs visuomet rasdavo atidarytas virtuvės duris, o katiną ir šunį – linksmai laiką leidžiančius laisvėje. Šeimininkas nusprendė užfiksuoti, kaip porelė sugeba atsidaryti duris ir pasprukti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:00 PM

„Pirmą kartą radęs juos pasprukusius pagalvojau, kad palikau ne iki galo uždarytas duris. Antrą kartą pamaniau, kad kažkas buvo namuose ir atidarė duris, kol buvau išvykęs. Po trečio karto pradėjau įtarti, kad duris atidarė katinas. Filmavimo kamera tai patvirtino“, - rašė šeimininkas.

Kaip tikina M.Hirstas, momentą, kai katinas užšoka ant savo draskyklės ir letenomis atidaro duris, vaizdo kamera užfiksavo praėjus trims valandoms po to, kai paliko juos vienu du virtuvėje. Vos per vieną minutę katinas be didelio vargo atidarė duris ir kartu su šunimi pabėgo.

Šeimininko teigimu, nuo pat pirmųjų dienų katino ir šuns santykiai buvo draugiški. „Kai katinas buvo dar jauniklis, jis manė, kad šuo yra jo tikroji mama“, - sakė M.Hirstas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.