Alkana pelė efektingai pavogė už save didesnį grobį (video)

Jei pasaulio galiūnai būtų renkami pagal valią ir ryžtą, tai pelė, desperatiškai bandanti panešti už save didesnį sausainį, taptų nenuginčijama čempione. Sausainį radusi ir į savo urvelį parnešti bandanti pelytė susidūrė su problema. Sausainį reikia ne tik pakelti, bet ir užnešti ant paaukštinimo bei partempti į urvą. Už drąsą ir kantrybę ši pelė nusipelno viso pakelio sausainių, o ne spąstų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 4:42 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:37 PM

Neįtikėtinoje daugiau nei minutę trunkančioje vaizdo medžiagoje pelytė nė akimirksniui nenustojo stengtis pakelti milžinišką ir labai skanų radinį. Alkana pelė išbandė įvairiausius būdus, kaip užkelti sausainį, tačiau kiekvienas bandymas baigdavosi nesėkme. Stengdamasi kiek daugiau nei minutę pelė apie 50 kartų skirtingais būdais bandė užkelti sausainį.

Sugriebusi radinį, pelytė įsikibo į paaukštinimą, tačiau neišlaikiusi svorio krito žemyn. Vėliau keletą kartų bandė užmesti savo trofėjų, bet šis vis kliūdavo už kampo ir likdavo savo vietoje.

Dar vėliau pelė sumąstė, kad pirmiau reikia užkelti radinį, o tik po to lipti pačiai. Bet ir šis sumanymas nuėjo šuniui ant uodegos. Sausainis buvo per sunkus.

Nors tikslas buvo visai čia pat, pelė, rodos, pasidavė. Supratusi, kad pirmiau reikia pasisotinti, graužikė paskanavo sausainio ir nerūpestingai palikusį jį užšoko ant pakylos. Po akimirkos pelė persigalvojo ir sugrįžo. Vienu galingu mostu užsikėlusi sausainį, graužikė jį nusitempė savo keliais.

Rusijoje nufilmuota medžiaga, pavadinta „Pelė ir sausainis“, sulaukė didžiulio susidomėjimo ir nuostabos kupinų komentarų.

„Čia siužetas iš animacinio filmuko“, – susižavėjimą išreiškė vienas komentatorius.

„Bravo, Džeri, tavimi niekada neabejojau“, – sakė kitas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.