Šiukšlyne rastą leisgyvį šunį pavertė tikru gražuoliu (video)

Tarp šiukšlių bei atliekų gulėjusio šuns niekas nepastebėjo ištisus mėnesius. Kažkada buvęs baltas šunelis glaudėsi viename apleistame Los Andželo rajone. Nuplikęs, žaizdotas ir visų užmirštas šuo tyliai laukė savo galo. Laimei šį bėdžių pastebėję žmonės pranešė gyvūnų gelbėjimo organizacijai „Hope for paws“. Šio šunelio gyvybė buvo išgelbėta ir niekam nereikalingas keturkojis tapo baltu, kaip sniegas gražuoliu.

Miley pasikeitė neatpažįstamai.<br>Stop kadras.
Miley pasikeitė neatpažįstamai.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 9:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:00 PM

Į sąvartyną atvykęs vienas iš organizacijos įkūrėjų Eldadas Hagaras neslėpė nuostabos. „Kai ten atvykau, aš negalėjau patikėti savo akimis“, - teigė jis. Kalytė buvo taip apleista, kad praktiškai susitapatino su ją supančia šiukšlyno aplinka.

Šuns oda buvo paraudonavusi, dalis kailio – nuslinkęs, o žaizdos subjaurojusios visą kūną.

Šuo buvo taip išsekęs, kad nė nebandė sprukti, kaip prie jos ėmė artintis žmonės. Atsargiai prie kalytės, pavadintos Miley vardu, priėję organizacijos gelbėtojai davė jai maisto. Patikėjusi žmogaus gerumu, Miley leido užmauti antkaklį ir nesipriešino įsodinama į automobilį. E.Hagaro automobilyje ji akimirksniu susiraitė ant priekinės sėdynės.

Nuvežta į veterinarijos klinika, kalytė buvo išmaudyta ir pamaitinta. Jai skirtas gydymas nuo parazitų, bakterijų sukeltų ligų ir infekcijų. Laikui bėgant, jos kailis ataugo, organizmas sustiprėjo. Miley iš bjauriaus, ligoto keturkojo tapo nepaprasto grožio šunimi.

Laikinai apsigyvenusi Eldado namuose, kalyte susibičiuliavo su pastoviu gyventoju čihuahua veislės patinėliu Frankiu.

Gyvūnų gelbėjimo organizacijai „Hope for paws“ galima paaukoti 5 JAV dolerius tam, kad galėtų išgelbėti dar daugiau žmonių ir likimo nuskriaustų gyvūnų.

Vos per keletą dienų portale „Youtube“ videosiužetą peržiūrėjo daugiau nei 4 mln. žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.