Gražu žiūrėti: šuo nuo pirmos dienos saugo šeimininkų kūdikį

Tai, kad šuo yra geriausias žmogaus draugas – nenuginčijama tiesa. Tačiau šuo gali būti ir geriausias žmogaus sergėtojas. Būtent toks, Shiba Inu veislės šuo, vardu Zero, pagarsėjo kaip akylas šeimininkų naujagimio saugotojas. Vos dviejų savaičių amžiaus mergaitės nuotraukas socialiniame tinkle „Imgur“ patalpino jos mama. Užfiksuotuose kadruose matyti, kaip atidžiai ir akylai šeimininkės dukrelę saugo šuo.

Zero akylai saugo šeimos naujagimį.<br>„Imgur“ nuotr.
Zero akylai saugo šeimos naujagimį.<br>„Imgur“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 6:23 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:45 PM

Šios nuotraukos dar kartą įrodo, kad šuo yra pats geriausias žmogaus draugas. Jis puikiai supranta, kad naujagimis šeimoje yra tuo metu svarbiausias asmuo, kuriam reikia priežiūros ir dėmesio.

„Prolificsalo“ slapyvardžiu pasivadinusi mergaitės mama ir šuns šeimininkė, internete pati pakomentavo patalpintas nuotraukas. „Prieš dvi savaites mes susilaikėme dukrelės River. Mano šuo nusprendė, kad tas kūdikis yra jo ir nebenori atsitraukti nė sekundei“, - rašė mama.

Vienoje nuotraukoje matyti, kaip dukrelė miega ant grindų patiesto pledo, o šuo guli šalia, ant kūdikio rankos padėjęs savo snukį. Kitose nuotraukose šuo akylai stebi kiekvieną vaiko judesį ir žiūri, kaip su savo vaiku elgiasi tėvai. Zero nesitraukė net tada, kai tėvai dukrelei keitė sauskelnes.

Kaip rašė Prolificsalo, Zero yra vienas iš dviejų šeimos šunų, kuriuos priėmė iš gyvūnų prieglaudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.