Kačiuko ir šuns susitikime – meilė, kantrybė ir neregėtas švelnumas (video)

Ar amžini priešai gali vieną dieną imti ir tapti geriausiais draugais? Gali. Gali tapti kone šeimos nariais, beveik vieno kraujo. Būtent tokiais tapo sniego baltumo šveicarų aviganis ir mažas, vos kelių mėnesių kačiukas. Šių dviejų keturkojų susitikimas - pilnas nepaprasto gerumo, pavyzdinės meilės ir jaukumo. Vaizdo siužete matyti, kaip kačiukas išbando didelio šuns kantrybę, o pastarasis elgiasi taip švelniai, tarsi katinėlis būtų jo atžala.

Šuns ir kačiuko draugystė.<br>Stop kadras
Šuns ir kačiuko draugystė.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:24 PM

Prieš keltą mėnesių portale „Youtube“ patalpintas videosiužetas sulaukė didelio susidomėjimo, mat jame užfiksuotas neįtikėtinai gražus šuns ir kačiuko bendravimas. Šuo, patogiai įsitaisęs ant savo gulto, negali ramiai pailsėti, nes aplink zuja mažylis kačiukas. Tai nagais brėždamas nosį, tai grauždamas ausį, kačiukas bando išjudinti savo didįjį draugužį žaisti.

Tačiau šuo tik vangiai pakelia galvą ir snukiu švelniai nustumia prielipą kačiuką. Vienu momentu šuo nebeištvėrė mažylio priekabiavimo ir savo nasrais apžiojo visą kačiuko galvą. Rodėsi, kad dar truputis, ir kačiukas bus prarytas, bet šuo liko švelnus ir tik mandagiai parodė mažyliui, kad laikas apsiraminti.

Ilgai netrukus, kačiukas išsprūdo nuo šuns guolio ir leido didžiajam draugui ilsėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: STT tiria bandymą papirkti žalos ekspertą