Žmogaus balsu prakalbęs šuo atsisakė eiti į būdą (video)

Kai šeimininkas suteikia galimybę pabūti šiltuose namuose, grįžti į lauke esančią būdą šuniui gali būti labai sunku. Vienas haskis, vardu Blaze'as, šeimininko liepiamas eiti į savo vietą lauke, sugebėjo vaidinti negyvą ir žmogaus balsu atsikalbinėti. Mat 11 mėnesių amžiaus keturkojis iš visos širdies nekenčia savo būdos.

Stop kadras
Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 5:33 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:43 AM

Daugiau nei minutę trunkančiame vaizdo siužete matyti, kaip ant kilimėlio įsitaisęs keturkojis negali pasijudinti iš vietos, net stumiamas savo šeimininko Johno Ventresco. Vaidindamas „negyvą“, šuo į kiekvieną Johno raginimą eiti į būdą atsako „ne“ (angl. - no). Kaip prie patalpinto vaizdo siužeto rašė šeimininkas, tai tebuvo tik šuns erzinimas. „Blazui nereikėjo eiti į būdą. Aš jį tik paerzinau“, - sakė Johnas.

Talentingasis keturkojis aktorius internete sulaukė milžiniško populiarumo. Vos per savaitę portale „Youtube“ vaizdelis sulaukė daugiau nei 2 mln. peržiūrų. Nenuostabu, nes tokį pasirodymą galima žiūrėti dar ir dar.

Prieš keletą metų interneto žvaigžde tapo kitas haskis, vardu Mishka. Jis išpopuliarėjo kaip bene geriausiai kalbantis šuo. Jo legendiniai pasakymas „I love you“ („Aš tave myliu“ – Red.) tapo tikra sensacija. Mishkos pasisakymų portale „Youtube“ - dešimtys, o peržiūrų – šimtai milijonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.