Po miniatiūrinio šunelio pasirodymo – žmonių pyktis ir ašaros

Nuo seno žinoma, kad Sibiro haskiai – sunkiai dresuojami šunys dėl savo laukinės prigimties. Ir nors borderkoliai, Labradoro retriveriai, pudeliai ar vokiečių aviganiai laikomi protingiausiais šunimis, vis tik Sibiro haskių proto aštrumas – išskirtinis. Internete patalpintas vaizdo siužetas, kuriame 8 savaičių amžiaus Sibiro haskis atlieka triukus. Deja, bet šuns pasirodymas internete sukėlė daugiau ašarų, nei džiaugsmo.

Vos 8 savaičių amžiaus Remmy mokėjo atlikti du triukus.<br>Stop kadras
Vos 8 savaičių amžiaus Remmy mokėjo atlikti du triukus.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 2:16 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:18 AM

Šis mažylis, liepiamas savo šeimininkės, puikiai atliko net dvi komandas - „balsas“ ir „sėdėt“. Remmy vardu pavadintas šunelis sukėlė didžiulę susižavėjimo bangą, o interneto komentatoriai negailėjo gražių žodžių gabiajam keturkojui.

Tačiau žavingą šunelio pasirodymą aptemdė liūdna žinia. Kaip pranešė šeimininkė, sulaukęs 13 savaičių amžiaus, mažasis triukų meistras Remmy nugaišo. Per anksti nuo motinos atskirtas šunelis nepasižymėjo gera sveikata, o sulaukęs 8 savaičių svėrė tik šiek tiek daugiau nei kilogramą.

Kaip rašė portalas „Dailymail“, apie šunų auginimą nieko nenutuokiantys šeimininkai šunelį iš neatsakingų šunų daugintojų nusipirko, kai jis buvo vos 3 savaičių amžiaus. Nors šeimininkė šunelį atidžiai globojo ir prižiūrėjo, veterinarai prognozavo liūdną žinią, kad šis šuo neišgyvens.

Anot šeimininkės, šunelis pasaulį paliko ant jos rankų. Ir nors gyveno labai trumpai, savo guvumu, energija ir protu spėjo užkariauti žmonių širdis.

Sužinoję apie liūdną šunelio galą, vieni internautai negailėjo griežtos kritikos tiek šuns daugintojams, tiek šeimininkei, o kiti vis dar žavėjosi šunelio mielumu.

„Argi šunelį nuo motinos galima atskirti, kai jam tėra vos trys savaitės? Nei vienas gyvūnas neturėtų būti atskirtas nuo motinos per anksti“, - piktinosi „Wieler“ vardu pasivadinęs skaitytojas.

„Be galo skaudu ir liūdna, kad nebėra šio šunelio“, - rašė Jorge Martinez Ojea.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?