Perspėjimas rusų diversantams - neįtikėtinai šoklus Ukrainos šuo

Socialinius tinklus įnirtingai užkariauja šuo Tretas. Tačiau šis stipruolis žiūrovų simpatijas pelno ne smurtu, o žavesiu – įvairiuose vaizdo įrašuose matyti, kaip raumeningasis šunelis išdarinėja įvairiausius triukus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 4:18 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:22 PM

Stafordšyro terjeras Tretas nebijo šokinėti įvairiausiuose aukščiuose, moka lipti į medžius, peršokti aukščiausias kliūtis, o sienomis bėgioja tarsi žeme.

Ukrainoje gyvenantis šunelis yra specialiai treniruojamas juo besididžiuojančio šeimininko Eugenijaus Elchaninovo. Vaikinas savo šuns treniravimui skirtoje svetainėje tvirtina, kad netik katinai gali karstytis po medžius ar užlipti ant namo stogo.

Tai įrodo įvairiausi vaizdo įrašai, kuriuose jo šuo užfiksuotas skraidantis tarsi voverė. Tretui skirtoje svetainėje ukrainietis E.Elchaninovas už maždaug šešiasdešimt JAV dolerių siūlo augintinių mokymo kursą, kurio metu šeimininkai gali išmokyti savo šunis parkūro technikų.

Parkūras – sportinė veikla, kuria dažniausiai užsiima žmonės, būtent - jaunimas. Prancūzijoje maždaug 1987-ais metais atsiradusiame judėjime naudojamos gimnastikos, lengvosios atletikos, kovos menų, ir panašios technikos. Veiklos tikslas - patekti iš vienos vietos į kitą kiek įmanoma greičiau. Parkūre viskas aplinkui traktuojama kaip kliūtys, kurios įveikiamos dažniausiai jas tiesiog peršokant.

Parengė Liucija Lenkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.