Paaiškėjo, kas nugalėjo konkurse „Mano augintinio talentas“!

Du mėnesius trukęs videosiužetų konkursas „Mano augintinio talentas“ pasiekė finišą. Gera žinoti, kad mūsų skaitytojai augina tokius šaunius ir gabius keturkojus, kurie savo talentu džiugino tiek skaitytojus, tiek redakciją. Tad, netempdami laiko, skelbiame nugalėtojus!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2014, 3:20 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:39 AM

Primename, kad pirmąją vietą iš 46 vaizdo siužetų išrinko kompetetinga redakcijos komisija, atsižvelgdama ne į skaitytojų balsavimo rezultatus, o į videosiužeto įdomumą, originalumą, augintinio pademonstruotus gebėjimus bei peržiūrų skaičių.

Pirmoji vieta atitenka vaizdo siužetui „Augintinio talentas: štai ką gali šuo iš prieglaudos!“ Vaizdelį atsiuntusios Agnetai ir jos šuniui atitenka 20 kg sveiko ėdalo, šunų enciklopedija ir veterinarijos klinikos „Toto“ 50 Lt vertės dovanų kuponas.

Antrosios vietos nugalėtoją balsavimo būdu išrinko skaitytojai. Ją užėmė 275 balsus surinkęs vaizdo siužetas „Augintinio talentas: šuo dainuoja ir šoka „į taktą“. Vaizdelį atsiuntusiai Gintarei ir jos augintiniui atitenka 10 kg sveiko ėdalo, šunų enciklopedija ir veterinarijos klinikos „Toto“ 50 Lt vertės dovanų kuponas.

Trečiosios vietos užėmęs siužetas „Augintinio talentas: katė – langų valytoja“ surinko 271 skaitytojo balsą. Vaizdelio autoriui Vaidui ir jo augintinei atitenka 5 kg sveiko ėdalo, kačių enciklopedija ir veterinarijos klinikos „Toto“ 50 Lt vertės dovanų kuponas.

Dėkojame konkurso rėmėjams ir sveikiname nugalėtojus!

Dėl prizų atsiėmimo redakcija su nugalėtojais susisieks artimiausiomis dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.