Iš katės nasrų ištrūkęs burundukas grįžo išspardyti jai dantų

Viltis miršta paskutinė. Todėl net ir iš pažiūros beviltiškoje situacijoje verta griebtis šiaudo. Būtent taip nutiko po laiminga žvaigžde pasaulį išvydusiam burundukui, kuris sėkmingai ištrūko iš keliasdešimt kartų už jį didesnės plėšrūnės nasrų. Internetinėje svetainėje „Youtube“ patalpintas vaizdelis, kuriame užfiksuota, kaip dantimis sugriebusi katė nešasi, jos manymu nebegyvą grobį nė nenutuokdama, kad tuoj įvyks kai kas labai netikėto.

Katės ir burunduko dvikova baigėsi miauklės pralaimėjimu.<br>Stop kadras
Katės ir burunduko dvikova baigėsi miauklės pralaimėjimu.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2014, 2:40 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:50 AM

Vos stabtelėjus katei apsidairyti, burundukas suspurdėjo, ištrūko iš nustebusios katės nasrų, pasikratė ir ėmė šuoliuoti tolyn nuo plėšrūno. Tačiau vos nukeliavęs keliasdešimt centimetrų, burundukas apsisuko, grįžo prie katės ir spirgėdamas aplink jos snukį ėmė talžyti jai dantis.

Katė, nesuprasdama, kas vyksta, puolė tarsi žaisdama vėl gaudyti savo „prisikėlusį iš numirusiųjų“   grobį, tačiau netikėtai apkulta katė paleido graužiką į laisvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.