Pasaulį sužavėjo nuostabi mažo berniuko ir šuns draugystė

Sakoma, kad šuo – geriausias žmogaus draugas. Tačiau ne kiekvienas gali pasigirti tokiu stipriu ryšiu su savo augintiniu, kokį turi mažylis Carteris ir jo šunelis Toby, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 8:51 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:50 AM

Neišskiriamų draugų akimirkas mažylio tėvai fiksuoja ir kelia į „Instagram“. Čia Carteris ir Toby turi daugiau nei 5 tūkst. gerbėjų.

Pora šunį savo namuose priglaudė 2011 metais, o po 16 mėnesių namuose atsirado ir dar vienas gyventojas – gimė vaikelis.

Mažylio ir šuns ryšys prasidėjo dar tada, kai berniukas buvo mamos pilve. Carterio mama Devina pasakoja, kad šuo visus 9 mėnesius akylai ją sergėdavo ir glaustydavosi, it nujausdamas, kad greitai įvyks kažkas, kas pakeis visą jo gyvenimą.

Amerikiečių pora tvirtina, kad jos sūnaus ir keturkojo augintinio ryšys išties nepaprastas. Toby nesitraukė nuo mažylio nuo pat tos dienos, kai jį tėvai parsivežė iš ligoninės. Šuo atidžiai stebėdavo ir sekiodavo paskui visus, kurie tik mažylį paimdavo ant rankų. Tėvai, matydami šią draugystę, nusprendė ją įamžinti sukurdami „Instagram“ albumą.

„Mes nenustojame stebėtis. Toby yra neįtikėtinai ištikimas ir kantrus, aplink Carterį sukasi visas jo pasaulis,- apie šunį pasakoja mažylio tėvai. - Carteris myli savo šuniuką-broliuką ir visuomet nori būti šalia jo. Jam augant, šuo nebėra tik jo sargas, kartu jis - geriausias jo žaidimų draugas“.

„Instagram“ paskyroje galima rasti įvairiausių šuniuko ir berniuko draugystės akimirkų, kurios iš tiesų sukelia šypseną. Pora džiaugiasi galėdama pasidalinti jiems brangiomis akimirkomis ir taip kartu paskatinti žmones priimti beglobius šunis į savo namus.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.