Desperatiškos šuns pastangos dėl skanėsto vertos apdovanojimo

Atsakingai savo šunį aklėjantys šeimininkai dažniausiai neleidžia savo keturkojui lipti ant stalo ir vaišintis gardumynais. Tačiau kartais tas skanėstas būna toks patrauklus ir viliojantis, kad norėdami jį gauti, šunys gali padaryti bet ką, o kai kurie elgiasi taip, kad už pastangas turėtų gauti apdovanojimą. Būtent tokį savo vengrų vižlą šeimininkai nusprendė nufilmuoti ir įamžinti, kaip įnirtingai ir atkakliai jų keturkojis stengiasi pasiekti skanėstą, esantį ant stalo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 2:11 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:38 PM

Dviejų minučių vaizdo siužete matyti, kaip šuo, vardu Argus, desperatiškai bando letenomis sugriebti gardų laimikį. Šeimininkai teigia, kad jų šuo taip suįžūlėjo, kad deda letenas ant stalo ir vagia maistą net ir tada, kaip jie patys yra šalia. Kaip pažymėjo šuns savininkai, vaizdo siužete girdėti, kaip Argus gudrauja ir bando prisitraukti netoliese esančią baro kėdę, kad galėtų lengviau pasiekti skanėstą.

Vis tik visas dvi minutes sąžiningai tiesęs leteną skrudinto kąsnelio link, keturkojis jo taip ir nepasiekė. Kaip prie videosiužeto, patalpinto internetinėje svetainėjeyoutube.com/watch?v=wSE6I11YVsw"="">youtube.com/watch?v=wSE6I11YVsw"" target="_blank"> „Youtube“, rašė šeimininkai, šunį elgtis tinkamai moko naudodami elektrinį antkaklį, kuris, esant reikalui, skleidžia į mobilaus telefono vibraciją panašų dirginimą. Ir nors vaizdelyje neužfiksuota, šeimininkai patikino, kad galų gale šuo gavo savo išsvajotąjį skanėstą, kai nustojo jo siekti pats.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.