Vilniuje būrius smalsuolių paviliojo reto grožio katės

Dvi savaitgalio dienas vykstanti tarptautinė kačių paroda Vilniuje pristato įvairių kačių veisles, kilusias iš Kanados, JAV, Anglijos, Pietryčių Azijos, Rytų kraštų, Škotijos, Pietų Amerikos, Rusijos. Prekybos centre „Panorama“ lapkričio 15–16 dienomis murkia šimtai reto grožio murklių, kurios savo išvaizda pritraukia būrius smalsuolių.

Kačių parodoje Vilniuje smalsuolių dėmesį patraukė būrys pasakiško grožio murklių.<br>D.Umbraso nuotr.
Kačių parodoje Vilniuje smalsuolių dėmesį patraukė būrys pasakiško grožio murklių.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 2:23 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:44 AM

Parodos lankytojai gali pamatyti itin retas Bambino veislės kates, taip pat Somalio, Abisinijos, Amerikos riestaausius, Selkirk reksus, Bengalijos kates, Devon reksus, Burmas, Sibiro kates. Išvys ir populiariuosius Škotų nulėpausius, Meino meškėnus, Persus, Egzotus, Kornvalio reksus, Britų trumpaplaukes kates, Kanados sfinksus, Siamo, Orientalo, Peterbaldo kates. Kačių paroda — tai šventė ne tik kačių veisėjams, bet ir žiūrovams.

Parodos lankytojai turės puikią galimybę susipažinti su gražiausiomis ir retomis kačių veislėmis.Taip pat planuojantiems įsigyti kačiuką tai unikali galimybė iš arčiau susipažinti su kačių veislėmis ir pabendrauti su veisėjais apie kačių charakterio savybes, auginimo sąlygas bei priežiūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.