Keistas šuns elgesys prajuokins net ir neturinčius humoro jausmo

Vienas Labradoro retriverio šeimininkas pasidalino filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip šuo linksminasi ant sniego.<br>Stop kadras
Vienas Labradoro retriverio šeimininkas pasidalino filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip šuo linksminasi ant sniego.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 4:47 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:26 AM

Gyvūnai moka stebinti žmones. Kartais jie džiugina mus savo gerais poelgiais, kartais kelia klaikų pyktį dėl nusiaubtų namų, bet pasitaiko tokių akimirkų, už kurias galima atleisti visas keturkojo nuodėmes. Jų elgsena priverčia raitytis iš juoko, nes gyvūnai daro tai ką nori, kad ir kaip keistai tai atrodo žmogui. Vienas Labradoro retriverio šeimininkas pasidalino filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip šuo linksminasi ant sniego.

Saulėtą dieną su savo dukrele ir šunimi pasivaikščioti išėjęs vyras nufilmavo, kaip jam paliepus ant pakalnėje esančio sniego griūva jo keturkojis ir tarsi mažametis vaikas leidžiasi žemyn. Tuomet atsistoja, pakyla aukštyn ir vėl čiuožia žemyn. Ir tai daro nė neketindamas sustoti. Linksmiausia tai, kad šuo čiuožinėja gulėdamas ant šono ir dar žemyn galva. Ir jam tai nė motais! Juk žiemą gali būti taip smagu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?