Sielvarto draskomas šuo neįstengė pakilti nuo savo negyvo brolio

Širdį veriantis momentas, kuriame rotveileris gedi į amžinos medžioklės plotus iškeliavusio kito – tai puikus įrodymas, kad gyvūnai turi tokius pat jausmus, kaip ir mes, žmonės. Šunų šeimininkas Brettas Bennetas, gyvenantis Vašingtone, (JAV) nufilmavo, kaip jo rotveileris Brutus negali atsiplėšti nuo jau nebegyvo brolio Hanko.

Vaizdas iš tiesų sukrečiantis – Brutus padėjęs galvą ant Hanko sprando nė nereaguoja į šeimininko raginimą keltis, stotis ir nesisieloti.<br>Stop kadras
Vaizdas iš tiesų sukrečiantis – Brutus padėjęs galvą ant Hanko sprando nė nereaguoja į šeimininko raginimą keltis, stotis ir nesisieloti.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2018, 6:57 PM

Vaizdas iš tiesų sukrečiantis – Brutus padėjęs galvą ant Hanko sprando nė nereaguoja į šeimininko raginimą keltis, stotis ir nesisieloti. Tačiau šuo tik žiūri ašarų pritvinkusiomis akimis. Šeimininkui belieka paglostyti ir paguosti Brutą.

„Hankas buvo mano šeimos saugotojas ir nuostabus Bruto brolis. Jis niekada nebus pamirštas ir amžinai išliks mano širdyje“, – sakė Brettas.

Kai teigė B.Bennetas, abu šunis jis pasiėmė iš prieglaudos, o Hankas net gi tapo terapijai skirtu keturkoju. Šeimininkas aktyviai dalyvavo socialinėje veikloje kartu su savo keturkojais.

Internetinėje svetainėje „Youtube“ bei socialiniame tinkle „Facebook“ šunų istorijos sulaukdavo milijonų gerbėjų peržiūrų.

Hankas nugaišo sausio 20 dieną. Veterinarų teigimu, jam buvo maždaug 10 metų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų sausio 30 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.