Kas čia dabar toks? Taip, teisingai, taksas su pitbulio galva!

Ne, jums nesivaidena. Tai, ką matote iš tiesų egzistuoja. Galite susipažinti – šis keturkojis yra takso ir amerikiečių pibulterjero mišrūnas. Jis gyvena Džordžijoje, JAV. Jo vardas – Rami. Abejingų šis unikalus gyvūnas nepaliks – taksams būdingą ilgą kūną, trumpas kojas bei pitbulterjero galvą turintis šuo – tikras širdžių ėdikas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 4:21 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:35 AM

Vos tik interneto platybėse ėmė šmėžuoti jo nuotraukos, netruko susirinkti tūkstantinė gerbėjų minia, kuri negailėjo pačių geriausių komentarų, šiam išskirtinės išvaizdos šuneliui.

Pasirodo, šis, vos vienerių metų keturkojis eksponatas, kurį laiką buvo niekam nereikalingas ir ieškojo naujų namų bei šeimininkų. Kaip rašoma gyvūnais besirūpinančios organizacijos Moultrie Colquitt County Humane Society internetinėje svetainėje, šuo vis dar ieško namų, kuriuose būtų saugus ir mylimas.

Šuo tapo toks populiarus, kad jam net gi sukurta atskira paskira socialiniame tinkle „Facebook“, kur keturkojis jau turi daugiau nei 3 tūkst. draugų.

Net neabejojame, kad Rami netrukus ras šeimininkus, kurie jį mylės iš visos širdies. Juk toks šuo – vienintelis pasaulyje!

Tapkite mūsų draugais ir sekite „Augintinio“ naujienas Augintinis/401213033302900"="">Augintinis/401213033302900"" target="_blank"> “Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.