Vaiko balsu prakalbęs šuo nustebino net pačią šeimininkę

Teksase (JAV) gyvenanti haskių veislės šunelio šeimininkė Kayla Cagnola internete pasidalino neįtikėtinu vaizdo siužetu, kuriame užfiksuota, kaip mažylis pūkuotukas „šneka“ kūdikio balsu. Laikydama rankose žydraakį šiaurinį šunį, vardu Ramsey, šeimininkė tuoj pratrūksta juokais ir apimta nuostabos klausia: „Kas čia dabar buvo?“

Šunelis, ne visiškai patenkintas tuo, kad kažkas jį laiko rankose, bando loti, o girdėdamas kito šuns garsą stengiasi ir užstaugti.<br>Stop kadras.
Šunelis, ne visiškai patenkintas tuo, kad kažkas jį laiko rankose, bando loti, o girdėdamas kito šuns garsą stengiasi ir užstaugti.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-03-02 20:15, atnaujinta 2019-03-08 20:40

Šunelis, ne visiškai patenkintas tuo, kad kažkas jį laiko rankose, bando loti, o girdėdamas kito šuns garsą stengiasi ir užstaugti. Vis tik šunelio pastangos labiau primena kūdikio riksmus, negu šuns lojimą.

Be to, haskio snukio išraiškos ne ką efektingesnės, negu jo balsas. Besimuistydamas Ramsey visais būdai bandė parodyti, kad tai, kad vyksta, jam labai nepatinka.

Na, o vaizdelį pasidalinusį internetinėje svetainėje „Youtube“ tokio populiarumo nesitikėjo – videosiužetą peržiūrėjo daugiau nei 3 mln. internautų.

Kaip žinia, haskiai jau ne pirmą kartą prajuokina žmones. Bene žinomiausias kalbantis haskis pasaulyje – Mishka, kuris kuo puikiausiai taria tokius žodžius, kaip: „Aš myliu tave“ (I love you) ar „Obama“ ir kt.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų kovo 2 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?