Vilniuje išrinktas gražiausias šuo

Nors savaitgalis lepino puikiu oru ir trykštančiu pavasariu, šunų mylėtojai laiką leido ne gamtoje, o susirinkę į Vilniuje esančius „Litexpo“ parodų rūmus. Čia dvi dienas pūkuoti, beplaukiai, tarnybiniai ir dekoratyviniai šunys parodose „Lietuvos nugalėtojas 2015“ ir „Vilniaus taurė 2015“ varžėsi dėl įvairiausių titulų. Šeštadienį ir sekmadienį paaiškėjo gražiausi parodų “Lietuvos nugalėtojas 2015“ ir “Vilniaus taurė 2015“ šunys.

Šunų parodos akimirka.<br>Š.Meškio nuotr
Šunų parodos akimirka.<br>Š.Meškio nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-09 02:47, atnaujinta 2018-01-11 05:52

Tarptautinį kinologų komisija iš 1500 parodos dalyvių išrinko daugiausiai simpatijų pelniusius šunis. Parodoje “Lietuvos nugalėtojas 2015“ gražiausio šuns titulą pelnė senjoras iš Suomijos – saliukis HAMRAH CHANSON-SHIR. 

„Vilniaus taurė 2015“ parodoje Best in show (gražiausias parodos šuo) kategorijoje nepralenkiamu tapo išpuoselėtasis nykštukinis pudelis BABELA'S JEWELL OF ETERNAL  taip pat iš Suomijos

Antroji vieta atiteko airių seteriui, trečioji – saliuki.

Geriausio Lietuvoje gyvenančio šuns titulai atiteko:

1 vieta – bladhaundui, 2-ji – čichuachua, 3-ioji vieta – airių seteriui.

Kaip portalui lrytas.lt sakė Lietuvos kinologų draugijos atstovė spaudai Aurelija Staskevičienė, bene didžiausias dvi dienas vykusios parodos džiaugsmas – šunys senjorai. „Nemažai titulų pelnė garbingo amžiaus šunų, o tai reiškia, kad žmonės rūpinasi ne tik jaunais, perspektyviais šunimis, bet ir senjorais“, – komentavo A.Staskevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.