Įžūlaus katino kerštas nejuokais išgąsdino šeimininkę

Katėms žmonės neabejingi. Jie arba myli, arba nekenčia. Įdomiausia tai, kad yra ir už ką mylėti, ir už ką nekęsti. Štai, mielas pūkuotas persų veislės katinas, kurio šeimininkė Jennifer Morales patogiai įsitaisė žiūrėti televizorių, ne juokais išsigando, pamačiusi į ką akimirksniu virto jos augintinis.

Tarsi velnio išpera, bežiūrėdamas tiesiai į akis, savo nekalta, minkšta ir pūkuota letenėle negailestingai numetė stiklinę nuo stalo.<br>Stop kadras
Tarsi velnio išpera, bežiūrėdamas tiesiai į akis, savo nekalta, minkšta ir pūkuota letenėle negailestingai numetė stiklinę nuo stalo.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 1:04 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:36 AM

Ant žurnalinio stalelio liuoktelėjęs katinas letenėle stumtelėjo stiklinę. Tuoj pat išvydęs, kad ant paties stalelio krašto yra televizoriaus nuotolinio valdymo pultelis, nė kiek neabejodamas numetė jį nuo ir grįžo prie stiklinės.

Apuostė, apžiūrėjo ir ėmėsi darbo. Lengvu letenėlės mostu stiklinę pastūmė prie stalo atbrailos. Šeimininkė, negalėdama patikėti savo katino įžūlumu, ėmė šaukti: „Ne, ne, ne, ne!“. (Žodis „ne“ katinui reiškia „taip“. Atminkite tai visam gyvenimui).

Katinas šaltu žvilgsniu įsistebeilijo į šeimininkę. Tarsi velnio išpera, bežiūrėdamas tiesiai į akis, savo nekalta, minkšta ir pūkuota letenėle negailestingai numetė stiklinę nuo stalo. Kerštas įvykdytas. Nesvarbu, kad nėra už ką keršyti. Vis tiek įvykdytas.

Internetinėje svetainėje „Youtube“ patalpintas vaizdelis tapo toks populiarus, kad jį peržiūrėjo jau daugiau nei 6 mln. interneto vartotojų. Komentatoriai negailėjo katinui komplimentų už štai tokį niekšišką elgesį.

„Grynas šėtonas“, – rašė Yala Lang pasivadinusi komentatorė.

„Štai, kodėl aš taip myliu kates“, – susižavėjimo neslėpė Lola Lariscy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.