Gyvenimo nelaimė keistos išvaizdos šuniui priviliojo sėkmę

Dėl savo neįprasto išvaizdos čichuachua ir takso mišrūnas, vardu Tunas, spėjo pagarsėti visame pasaulyje. Milijonai gerbėjų socialiniuose tinkluose, televizijos reportažai kvietimai į laidas, fotosesijos ir interviu su šeimininke Coutney Dasher. Kardinaliai pasikeitęs „nurašyto“ šuns gyvenimas atnešė sėkmę ne tik šuniui, bet ir pačiai Courtney. Šeimininkė pasistengė, kad dienos šviesą išvystų knyga, apie Tuno gyvenimą.

Kardinaliai pasikeitęs „nurašyto“ šuns gyvenimas atnešė sėkmę ne tik šuniui, bet ir pačiai Courtney. Šeimininkė pasistengė, kad dienos šviesą išvystų knyga, apie Tuno gyvenimą.<br>ViDA Press nuotr.
Kardinaliai pasikeitęs „nurašyto“ šuns gyvenimas atnešė sėkmę ne tik šuniui, bet ir pačiai Courtney. Šeimininkė pasistengė, kad dienos šviesą išvystų knyga, apie Tuno gyvenimą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 3:47 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 7:36 PM

Daugiau nei 125 nuotraukų albumas „TUNA MELTS MY HEART: The Underdog with the Overbite“  – tarsi šuns dienoraštis, kuriame užfiksuotos įvairiausios jo gyvenimo akimirkos. Knyga, kainuojanti 15 JAV dolerių, išleista kovo 3 dieną.

Tunas rastas išmestas šalikelėje, netoli San Francisko. Išsigandusį, vos keturių mėnesių šunelį rado pro šalį važiuojantys neabejingi ūkininkai. Grožio pašykštėjęs likimas šuneliui vis tik nusišypsojo – dėl savo neįprastos išvaizdos interneto hitu tapęs gyvūnas jau turi asmeninį prekinį ženklą.

Vietos miestelio ūkininkų turguje prisiglaudusį Tuną pastebėjo dabartinė jo šeimininkė. Akimirksniu jį įsimylėjo ir paprašė pasiimti su savimi.

Šuns savininkė Courtney Dasher savo išskirtinį augintinį kasdien fotografuoja jau kelerius metus. Šuns asmeniniame „Instagram“ profilyje daugiau nei milijonas pasekėjų, o ištikimiausiems gerbėjams šeimininkė internete siūlo įsigyti pačių įvairiausių daiktų, ant kurių puikuojasi Tuno portretas.

Dalis pinigų, surinktų už parduotus daiktus, atitenka Tuną išgelbėjusiems žmonėms bei gyvūnų prieglaudoms. „Tunas išsiskiria ne tik savo išvaizda. Jo būdas neįtikėtinai geras. Draugiškas ir meilus šunelis ištikimas ir prieraišus“, – internetiniam žurnalui „Darling“ sakė šeimininkė.

Iš pradžių keturkojis buvo pavadintas herojaus Mr. Burns (Degėla. – Red.) vardu iš animacinio serialo „Simpsonai“. Pasirodo, jo snukio ir Degėlos profiliai – beveik identiški. Tačiau vėliau šuo pervadintas Tuno vardu.

Šeimininkė tikina, kad šis šuo daugeliui gali pasirodyti nepatrauklus. Jo atsikišęs ir susiraukšlėjęs snukis bei styrantys dantys atrodo neįprastai. Vis tik būrys gerbėjų internete rodo, kad šuo pavergė žmonių širdis. C. Dasher norėjo, kad pasaulis pamatytų šį neįprastą, bet nuostabų, ypatingą ir mylimą šunį. Šuns asmeninis profilis socialiniame tinkle „Instagram“ ėmė „lūžti“ nuo gerbėjų būrio. Tačiau nepavyko išvengti ir skaudžių bei žeidžiančių komentarų.

„Yra žmonių, kurie tikina, kad šis šuo šlykštus. Manau, kad jie sugeba mylėti tik akimis ir nežino, ką reiškia mylėti širdimi“, – sakė C. Dasher.

Šeimininkė prisipažino, kad ilgą laiką netikėjo, jog daugeliui antipatiškas šuo sukels tiek daug džiaugsmo ir šypsenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?