Sunku patikėti, kaip pasikeitė šis žiauriai nuskriaustas šuo

Bene žinomiausia pasaulyje gyvūnų gelbėjimo organizacija „Hope for paws“ daro stebuklus. Siaubingai apleistus, nuskriaustus, suluošintus benamius šunis gelbėjanti organizacija šį kartą Los Andželo kanale rado iš baimės, alkio ir siaubo drebantį, vandenyje tupintį šunelį. Šio bėdžiaus viltis tebuvo užkandžių maišelis – šiukšlė, ant kurios galėjo atsitūpti ir bent kiek apsisaugoti nuo drėgmės. Mat iš kanalo išlipti galimybės nebuvo jokios.

Sunku patikėti, koks gyvybingas, žvalus ir žaismingas šiuo metu yra Jordanas. Tai pasiekti pavyko tik gerų žmonių dėka, kurie bėdoje nepaliko žiauriai kankinto, bejėgio ir skausmingai nugaišti pasmerkto gyvūno.<br>Stop kadras (Youtube)
Sunku patikėti, koks gyvybingas, žvalus ir žaismingas šiuo metu yra Jordanas. Tai pasiekti pavyko tik gerų žmonių dėka, kurie bėdoje nepaliko žiauriai kankinto, bejėgio ir skausmingai nugaišti pasmerkto gyvūno.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 1:40 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:05 PM

Visa šunelio gelbėjimo misija užfiksuota vaizdo kameromis ir patalpinta internetinėje svetainėje „Youtube“.

Laimei, organizacijos “Hope for paws“ įkūrėjas Eldadas Hagaras, rado šį mišrūną. Šunelis buvo alkanas, išsekęs, nuplikęs, aplipęs parazitai ir gangrenuojančia užpakaline letena. Jis buvo taip išsekęs, kad nė neketino priešintis jį į rankas imančiam žmogui. Jėgos gyvūną jau buvo apleidusios.

Rodos, užmigdyti tokį šunį būtų lengviausia – šuniui baigtųsi visos kančios. Tačiau tokio kelio Eldadas nepasirinko.

„Jis siaubingai kankinasi“, – vaizdo siužete girdėti E.Hagaro balsas. „O, Dieve, kažkas jam tiesiog nutraukė koją“, – žiaurumu pasibaisėjo gelbėtojas.

Nuvežus šunelį, pavadintą Jordanu, į veterinarijos kliniką, medikai konstatavo, kad jis buvo brutaliai kankintas ir numestas į betoninį kanalą iš maždaug 3 metrų aukščio.

Jo sveikatos būklė buvo kritinė – Jordano gyvybė kabojo ant plauko.

Dvi dienas gyvūno būklė buvo atidžiai stebima, o organizmas ruošiamas ir stiprinamas ties sąnariu nutrauktos kojos amputacijai.

Laimei, Jordanas pakankamai greitai pasveiko, atgavo jėgas ir įveikė skausmingas ligas.

„Kentęs basiausią skausmą ir netekęs kojos, Jordanas neprarado vilties ir gyvenimo džiaugsmo“, – teigė E.Hagaras.

Sunku patikėti, koks gyvybingas, žvalus ir žaismingas šiuo metu yra Jordanas. Tai pasiekti pavyko tik gerų žmonių dėka, kurie bėdoje nepaliko žiauriai kankinto, bejėgio ir skausmingai nugaišti pasmerkto gyvūno.

Na, o kol kas Jordanas gyvena laikinuose namuose ir laukia savo naujų šeimininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.