Kelyje užfiksuotas netikėtas reginys prajuokino vairuotojus

Kiekvienas vairuotojas žino, kad bet kuriuo metu į kelią gali išbėgti miško žvėris, žmogus ar koks naminis gyvūnas. Tačiau tai, kas užfiksuota vieno čeko automobilyje įrengtu vaizdo registratoriumi – kaip reikiant nustebins ir prajuokins.

Stop kadras
Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 9:16 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:34 AM

Vietinės reikšmės keliu važiuojant automobiliui, staiga išbėgo didžiulis, į senbernarą panašus šuo. Įdomiausia tai, kad jis paskui save vilko tvirtai į pavadėlį įsikibusį vaiką. Didžiulis keturkojis be jokio vargo tempė savo „vadeliotoją“, kuriam atsistoti nebuvo beveik jokių galimybių.

Nežinia, ar vaikas labai nukentėjo, tačiau matyti, kad per asfaltą šuo mažametį tempė gulintį ant pilvo. Laimei, budrūs vairuotojai spėjo laiku sustabdyti automobilį. Vos tik šuo nutempė vaiką nuo kelio, šis tuoj pat atsistojo.

Vaizdo įraše girdėti, kaip, sustojus automobiliui, du jame sėdėję vyrai gardžiai susijuokia, mat toks netikėtas vaizdelis iš tiesų juokingas tik per ašaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.