20 nuotaikingų kadrų: vėžį įveikęs šuo – gerų emocijų užtaisas

Jos šypsena – užkrečianti. Tuo galite įsitikinti žiūrėdami į nuotraukas, kuriose užfiksuota kalytė Gluta. Tai šuo, savo gyvenimą pradėjęs valkataudamas vieno Tailando miestų gatvėse. Jei ne ją globoti pasiėmusi Sorasart Wisetsin, šunelis jau būtų sulaukęs liūdno galo.

Pasveikusi ir atsigavusi Gluta tapo tikru pozityvumo įsikūnijimu, o nuotraukos – užkrečiančiu optimizmo pavyzdžiu.<br>ViDA Press nuotr.
Pasveikusi ir atsigavusi Gluta tapo tikru pozityvumo įsikūnijimu, o nuotraukos – užkrečiančiu optimizmo pavyzdžiu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 4:15 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 10:29 PM

Dėl sunkios ligos jai buvo pašalinta gimda, vėliau pusantrų metų kalytė gydyta nuo gimdos kaklelio vėžio – chemoterapijos kursai, galybė medikamentų ir procedūrų. Tačiau visos negandos dabar jau praeityje.

Juk jos gyvenime nusišypsojo laimė – kenčianti nuo įvairiausių ligų, sukeliančių klaikias kančias ir skausmą, ji rado meilę ir prieglobstį S.Wisetsin namuose, kuriuose jos kasdienybė apsivertė aukštyn kojomis.

Įkvėpta neįtikėtino šuns užsispyrimo ir noro gyventi, šeimininkė S.Wisetsin socialiniuose tinkluose pasidalino nuotaikingais kadrais iš Glutos gyvenimo, kuriame nebėra jokio skausmo ar baimės.

Pasveikusi ir atsigavusi Gluta tapo tikru pozityvumo įsikūnijimu, o nuotraukos iš jos gyvenimo – užkrečiančiu optimizmo pavyzdžiu žmonijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.