Vyras namuose augina Garfildo dvynį

Tai – Teksase (JAV) gyvenantis Georgas. Jo šeimininkas, socialinio tinklo „Reddit“ vartotojas Egzo, pasidalino serija nuotraukų, kuriose užfiksuotas Georgas. Tai ne šiaip sau katinas. Tai ant dviejų kojų patogiai ir išdidžiai stovintis katinas. Be to, jis moka pademonstruoti keletą snukio išraiškų, pavyzdžiui, susirūpinimo, išdidumo ir piktumo.

Pats šeimininkas savo katiną tapatina su animacinio filmuko personažu. „Neabejoju, kad jam labai patiktų lazanija...juk jis kaip Garfildas“, – sakė jis.<br>ViDA Press nuotr.
Pats šeimininkas savo katiną tapatina su animacinio filmuko personažu. „Neabejoju, kad jam labai patiktų lazanija...juk jis kaip Garfildas“, – sakė jis.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 5:39 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:20 AM

Nuotraukos socialiniame tinkle tuoj pat sulaukė galybės komentarų iš viso pasaulio. Vienas interneto vartotojas rašė: „O jis atrodo kaip tikras Garfildas.“

Iš tiesų, jūs tik pažiūrėkite į šį keturkojį. Jis jaučiasi tikru namų valdovu ir į šeimoje esantį šunį jis žiūri iš aukšto (pasilipęs ant stalo ar spintelės).

Net ir pats šeimininkas savo katiną tapatina su animacinio filmuko personažu. „Neabejoju, kad jam labai patiktų lazanija...juk jis kaip Garfildas“, – sakė jis.

Nuotraukų galerijoje – Georgo gyvenimo akimirkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.