Šuo, kuris turėjo nugaišti: filmavo kasdien ir štai, kas pavyko

Penkis mėnesius filmavęs ir iš atskirų trumpų epizodų sumontavęs, D.Meinertas pristatė nuostabų ir širdį veriantį filmą „The Pegasus Project“.<br>Instagram (davethemost) nuotr.
Penkis mėnesius filmavęs ir iš atskirų trumpų epizodų sumontavęs, D.Meinertas pristatė nuostabų ir širdį veriantį filmą „The Pegasus Project“.<br>Instagram (davethemost) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2015, 2:42 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 6:55 AM

Kai Pietų Afrikos Respublikoje gyvenantis režisierius ir operatorius Dave'as Meinertas iš šunų daugyklos išgelbėjo vokiečių dogų mažylį, netikėjo, kad jis gyvens ilgai. Vyras manė, kad ketverių mėnesių šunelis, pavadintas Pagasus vardu, nesulauks savo pirmojo gimtadienio. Keturkojis, kaip ir kiti jo broliai ir seserys, kentėjo nuo genetinės mutacijos – baltos spalvos kailio pigmento, kuris tuo pačiu metu gyvūnui dažniausiai sukelia aklumą arba kurtumą.

„Artimieji žmonės ir draugai mane bandė perkalbėti nuo minties pasiimti šunį iš daugyklos. Bet aš norėjau suteikti tam gyvūnui laimės ir gyvenimo džiaugsmo“, – sakė D.Meinertas.

Vieni šunelio broliai ir ar seserys buvo jau negyvi, kiti – kurti arba akli. Vis tik Dave'as, net ir neturėdamas didelių vilčių, kad šuo gyvens ilgai, nusprendė filmuoti keturkojį, kasdien einantį bėgimo takeliu.

Penkis mėnesius filmavęs ir iš atskirų trumpų epizodų sumontavęs, D.Meinertas pristatė nuostabų ir širdį veriantį filmą „The Pegasus Project“.

Laimei, pesimistiškas Dave'o spėjimas dėl šuns gyvenimo nepasitvirtino. Šuo užaugo ir leidžia laimingas dienas kartu su savo šeimininku.

Internetiniuose portaluose „Youtube“ ir „Vimeo“ pasidalinęs savo užfiksuotu vaizdeliu, režisierius D.Meinertas sulaukė galybės palaikymo komentarų, o filmuką peržiūrėjo tūkstančiai žmonių visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.