Marihuanos slapta prisiėdęs šuo pašiurpino šeimininką

Veterinarai perspėja, kad bet kokie narkotikai ar kiti svaigalai augintiniams gali sukelti mirtį.<br>Stop kadras (Youtube)
Veterinarai perspėja, kad bet kokie narkotikai ar kiti svaigalai augintiniams gali sukelti mirtį.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2015, 2:50 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 2:26 PM

Internete pasirodė siaubingas vaizdo siužetas, kuriame užfiksuota, kaip nuo kanapių apsvaigęs šuo nebepastovi ant kojų, jo akys išsipūtusios, o liežuvis – iškritęs. Nors šeimininkas ir bandė prablaivyti šunį, šis buvo tarsi hipnotizuotas ir į aplinką nereagavo. Šuns būklė buvo iš tiesų sunki, mat liežuvį teko sukišti jam nasrus ir juos užčiaupti.

Pasirodo, šuo marihuanos prisiėdė tada, kai pas vyruką, internetinėje svetainėje „Youtube“ pasivadinusį „TonyCostaMovie“, pasisvečiuoti atvyko draugai. „Mes žiūrėjome televizorių, o Loki tuo metu vieno mano bičiulio kuprinėje surado ir suėdė pyragėlį su marihuana. Tas šuo tikrai mėgsta knaisiotis kuprinėse ir rankinėse“, – teigė vyras.

Šuo, pasak jo, prisiėdęs narkotikų nebeįstengė valdyti savo galūnių. „Rodėsi, kad jam tuoj prasidės traukuliai“, – išgąstį prisiminė šeimininkas. Jo teigimu,  gyvūnas net nereagavo į aplinką. Susisiekęs su pažįstamu veterinaru, šeimininkas įsitikino, kad reikia kantrybės – dozė nebuvo mirtina, po kurio laiko narkotinių medžiagų poveikis pasibaigs.

Net ir po 20 valandų intensyvios priežiūros, šuo vis dar buvo apsvaigęs. Kitą dieną Loki jau vaikščiojo ir, tarsi nieko nebūtų nutikę, vėl kišo nosį į kuprines. „Spėkite, ar ji pasimokė...?“, – klausė šeimininkas.

Kadangi kai kuriose Jungtinėse Amerikos Valstijose marihuanos vartojimas legalizuotas, vis dažniau narkotikų poveikį patiria ir neatsakingų šeimininkų augintiniai. Nuo to laiko augintinių apsinuodijimo narkotikais skaičius išaugo 200 proc.

Veterinarai perspėja, kad bet kokie narkotikai ar kiti svaigalai augintiniams gali sukelti mirtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.