Ieškomi asmenys Vilniuje žiauriai suluošinę šunį

Vakar naktį, apie 24 valandą, Antakalnyje, Šilo stotelėje, nežinomi neblaivūs asmenys užpuolė ir žiauriai suluošino Oksanos Pikul-Jasaitienės brolio šunį. „Užkliuvo jiems šuns veislė. Vienas pribėgo, trenkė buteliu per galvą ir pabėgo! Perkirto akelę, galvą“, – rašė Oksana.

Pasak žinią internete paskelbusios Oksanos, šuo gali nematyti viena akimi.
Pasak žinią internete paskelbusios Oksanos, šuo gali nematyti viena akimi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2015, 4:06 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 6:23 PM

Pasak žinią internete paskelbusios Oksanos, šuo gali nematyti viena akimi. „Teko ilgai operuoti“, – teigė ji,

„Šuo absoliučiai neagresyvus, visų draugas, jaunas, niekad gyvenime net kitam šuniukui nėra įkandęs“, – rašė O. Pikul-Jasaitienė.

Moteris prašo žmonių , kurie matė ar turi naudingos informacijos apie užpuolikus, atsiliepti. „Vienas buvo aukštas, kitas mažiukas, šviesus su dredais! Jauni ir labai girti!“, – rašė ji.

„Atsilyginsim už informaciją! Atsiprašau, bet net nekyla ranka rašyti, kad tai žmones, tai išgamos, žverys! Tokius reikia rasti ir nubausti!“, – įsiūtį liejo Oksana.

Jei turite vertingos informacijos, rašykite Oksanai soc. tinkle „Facebook“ atsidarę šią nuorodą: Oksana Pikul-Jasaitienė.

Moters teigimu, į skelbimą jau vos per valandą jau atsiliepė daug žmonių. Be abejonės, bus parašytas pareiškimas ir pradėta tų žmonių paieška.

Primename, kad tas, kas žiauriai elgėsi su gyvūnu, jeigu dėl to gyvūnas žuvo arba buvo suluošintas, arba kankino gyvūną, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda 300 iki 1 750 eurų su gyvūno konfiskavimu arba be konfiskavimo. Už tokį pat pakartotiną nusižengimą grės bauda nuo 1 750 iki 2 300 eurų arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.