Internautus prajuokinęs katinas studentui atnešė turtus

Norite praturtėti? Įsigykite katiną! Bent jau taip patartų studentas, kuris nufilmavo ir į kanalą „YouTube“ įkėlė nuotaikingą vaizdelį su savo kate, ne tik staigiai išpopuliarėjusį, bet ir atnešusį jam pinigus.

Nuotaikinga katė Sox, besistengianti pamatyti save veidrodyje, pralinksmino ne tik savo šeimininką.<br>Stop kadras („YouTube“)
Nuotaikinga katė Sox, besistengianti pamatyti save veidrodyje, pralinksmino ne tik savo šeimininką.<br>Stop kadras („YouTube“)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 12:28 PM, atnaujinta Nov 7, 2018, 12:32 PM

Filmukas, kuriame parodyta, kaip juoda studento katė, vardu Sox, bando pamatyti savo atvaizdą vonios veidrodyje, sulaukė per 3,6 milijono peržiūrų.

Studentui jis atnešė tiek pinigų, kad šis išgalėjo sumokėti už nepigius savo mokslus koledže.

24 metų Fraseris Napieris iš Blakberno, miesto šiaurės Anglijoje, filmuką įkėlė į svetainę „YouTube“ nieko neplanuodamas.

Kai filmukas išpopuliarėjo, į studentą kreipėsi JAV verslininkai, pasiūlę jam mokėti po trečdalį cento už kiekvieną įrašo peržiūrą su sąlyga, kad galės šalia vaizdelio dėti savo reklamą.

Taip studentas savo smalsios katės dėka, užsidirbo net 1 800 svarų sterlingų (apie 2 524 eurų), kurių pakako apmokėti mokslams koledže.

„Vieną dieną pastebėjau Sox tupinčią ant vonios krašto ir stebinčią save veidrodyje virš kriauklės. Tad pradėjau ją filmuoti ir įkėliau vaizdo įrašą į „YouTube“. Aš ją nufilmavau tik todėl, kad man tai pasirodė juokinga“, – sakė studentas dienraščiui „Aberdeen Evening Express“.

F.Napieris pasakojo pirmąkart pastebėjęs savo katę taip besielgiančią ir nusprendė, kad juokingas gyvūnas pralinksmins ir kitus.

„Man labai pasisekė, kad vaizdelis žaibiškai išpopuliarėjo ir dabar jį jau peržiūrėjo jau daugiau kaip 3,6 mln. žiūrovų“, – džiaugėsi studentas.

Įžymioji katė Sox, kuriai dabar yra aštuoneri, vis dar gyvena su F.Napieriu.

Ji jau turi būrį gerbėjų, kuriuos ir toliau linksmina savo vaizdeliais, kuriuos kartais šeimininkas įkelia į „YouTube“.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 lapkričio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.