Berniuko ir dingusio šuns susitikimas sugraudino milijonus

Tai – be galo jausmingas momentas, kuris gali jums išspausti ašarą. Berniukas, pamatęs savo prieš mėnesį prarastą šunytį, taip susijaudina, kad net pravirksta iš džiaugsmo.

Eidamas prie mašinos vaikas nesitikėjo, kad joje išvys prarastą geriausią savo draugą.<br>Stop kadras
Eidamas prie mašinos vaikas nesitikėjo, kad joje išvys prarastą geriausią savo draugą.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2019, 9:56 PM

Paula Williams, kuri gyvena Laboko mieste, esančiame Teksaso valstijoje, JAV, neseniai pasidalijo širdį šildančiu vaizdo įrašu „Facebook“ paskyroje, skirtoje paskelbti apie mieste dingusius ar surastus augintinius, kuris buvo peržiūrėtas 3,4 milijono kartų.

Prieraše prie įrašo Paula paaiškino, kad jos sūnaus šunelis, vardu Kase, maždaug prieš mėnesį dingo iš jų namų. Pasirodo, gyvūnėlis atsirado netoliese nuo jų namų esančioje gatvėje, kur jį radusi šeima pasirūpino, kad šunytis nešaltų ir būtų pašertas.

Paula nutarė nufilmuoti momentą, kai ji pranešė sūnui gerąją naujieną apie surastą jo mylimą gyvūnėlį ir įamžinti berniuko bei šuniuko susitikimą po mėnesio nesimatymo.

Vaizdo įraše Paula sūnui pasako, kad jam turi siurprizą. Berniukas artinasi prie automobilio, bandydamas užsisegti striukę, kai mama jam liepia žvilgtelti į automobilio vidų.

Jis nustėręs žiūri į šunelį murmėdamas jo vardą, tarsi bandydamas save įtikinti, kad tikrai mato savo gyvūnėlį.

Berniukas griebia ir apsikabina šunį, puldamas iš džiaugsmo į ašaras. Ištiktas šoko dėl netikėto augintinio atsiradimo, jis vis kartoja šuniuko vardą.

„O, Kase, kaip aš tavęs ilgėjausi“, – prisipažįsta berniukas, kol šunelis laižo jo veidą, patvirtindamas, kad jaučia tą patį.

Nuo tada kai buvo paviešintas šis vaizdo įrašas, jis susilaukė daugybės sujaudintų žmonių komentarų.

„Aš mėgaujuosi šiuo mielu vaizdeliu. Taip džiaugiuosi, kad radai savo šunį! Ačiū Dievui, kad jis buvo saugus pas kaimynus! Tarp jūsų sūnaus ir jo šunelio turėtų būti užsimezgęs nuostabus ryšys!“ – rašoma viename iš komentarų.

Kitame teigiama: „O Dieve! Aš verkiu kartu su juo. Taip džiaugiuosi, kad radote Kase. Žinau, kad jūsų sūnus turėjo jaustis siaubingai be savo draugo“.

Pasigrožėkite šiuo nuostabiu vaizdeliu ir jūs.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.