Namuose paliktas šuo iškrėtė pokštą, kurio šeimininkė nepamirš

Jums tikriausiai yra tekę girdėti apie šunį, padariusį skylę kambario duryse. Bet jums turbūt nė karto dar neteko girdėti apie gyvūną, sugebėjusį pragraužti ir laukujes duris.

Grįžusi iš parduotuvės moteris negalėjo patikėti savo akimis: vietoje pašto dėžutės kyšojo jos šuns galva.<br>„Facebook“ nuotrauka
Grįžusi iš parduotuvės moteris negalėjo patikėti savo akimis: vietoje pašto dėžutės kyšojo jos šuns galva.<br>„Facebook“ nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-07 10:45, atnaujinta 2017-06-08 23:11

Tačiau būtent taip padaryti sugebėjo vienos velsietės kalytė – dviejų metų bobteilo ir vokiečių aviganio mišrūnė, vardu Poppy.

35 metų slaugė Ceri Anne Lewis Hall iš Niuporto miesto Velse, Jungtinėje Karalystėje buvo priblokšta, kai grįžusi namo aptiko savo augintinę, besižvalgančią pro laukujėse duryse atsiradusią skylę, kurios anksčiau nebuvo.

Toje durų vietoje, kur dabar žiojėjo skylė, anksčiau kabojo pašto dėžutė.

Dviejų vaikų mama Ceri pasakojo, kad jos augintinė, kurį pati praminė „Poppy naikintoja“, ėmė krėsti išdaigas nuo pat tos dienos, kai, būdama vos 10 savaičių, apsigyveno jų namuose.

„Ji tokia protinga, bet ji yra maža damutė. Niekada nepažinojau šuns, kaip ji. Ji gali atsidaryti visas duris namuose, tad mes esame priversti visas rankenas montuoti apverstas aukštyn.

Anksčiau ji netgi sugebėjo pasukti galinių durų raktą! Grįžau namo, o ji tupėjo ant laiptelių ir lojo ant svetimų“, – interneto puslapiui „Wales Online“ pasakojo kalytės šeimininkė.

Tai – toli gražu ne visos kalytės išdaigos.

„Praėjusį kartą ji sugebėjo peršokti per dvejus apsaugos vartelius vaikams, atidaryti mano miegamojo duris, perbėgti per mano lovą ir nudraskyti visus tinklelius nuo langų. Vėliau ji prasigraužė pro mano partnerio katės landą duryse.

Mes turime palikti unitazų dangčius nuleistus, jeigu ji sugalvotų įsiveržti į tualetą, o sodo tvorą daryti vis aukštesne, nes ji vis per ją perlipa.

Ji visada buvo mūsų namų linksmintoja ir su ja niekada nebūna nuobodu. Mes netgi aprenginėdavome ją, kol ji buvo maža ir jai tai patiko!“ – teigė moteris.

Vis dėlto labiausiai nenaudėlė kalytė savo šeimininkę pribloškė praėjusį trečiadienį. Grįžusi iš parduotuvės Ceri negalėjo patikėti savo akimis: pro laukujėse duryse prasigraužtą skylę lyg niekur nieko žvalgėsi Poppy.

„Ji tiesiog nuplėšė visą pašto dėžutę, sugraužė ją per laukujes duris. Jos galva buvo iškišta pro skylę ir ji spoksojo į mane.

Jos žvilgsnis buvo kupinas pasididžiavimo, maždaug: „Žiūrėk, mama, ką padariau“. Ironiška, kad kaip tik buvau apsipirkusi ir nupirkau jai naują pavadėlį, antkaklį ir skanėstų“, – prisiminė šeimininkė.

Pamačiusi taip prisidirbusią augintinę Ceri buvo šokiruota. Tada ją persmelkė mintis: „O dieve, mane apiplėšė“.

„Kurį laiką ten sėdėjau ir negalėjau tuo patikėti. Palikau pirkinius automobilyje, praėjau pro ją ir tiesiog užlipau į viršų.

Net pamaniau, kad gal ją reikėtų atiduoti, nes negalėjau susitvarkyti su užplūdusiu stresu. Praleidau dvi dienas verkdama“, – prisiminė moteris, kuriai dabar ši šuns išdaiga kelia juoką.

„Blogiausia tai, kad dabar teks pirkti naujas duris, kurios neaišku kiek kainuos. Tai turėtų kainuoti nemažai, o tik neseniai praėjo Kalėdos ir aš nusprendžiau pasistengti šiek tiek susitaupyti pinigų“, – pasakojo moteris.

Kad galėtų susimokėti už duris, ji pradėjo rinkti paramą. Likusius pinigus moteris žada pervesti į gyvūnų globos centrą, kuriame kadaise pati savanoriavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.