Milijonus gerbėjų sužavėjo pianinu grojantis ir dainuojantis šuo

Turbūt jau nieko nebestebina muzikinių gabumų turintys augintiniai. Ar tai būtų prancūzų buldogas kartu su šeimininku „traukiantis“ Adele hitą, ar penkių haskių choras, kurie ypač mėgsta pademonstruoti savo balso gabumus. Panašių atvejų pasitaiko dažnai. Tačiau šis gražuolis Airių seteris nustelbia juos visus.

Čia šunelis tiesiog pašėlo: užkėlęs priekines letenas ant vieno pianino ėmė groti ir tuo pačiu giedoti.<br>Stop kadras (Youtube)
Čia šunelis tiesiog pašėlo: užkėlęs priekines letenas ant vieno pianino ėmė groti ir tuo pačiu giedoti.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2016, 10:09 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 11:49 AM

Nėra žinoma, kur tiksliai užfiksuotas vaizdelis, tačiau galime spėti, kad šeimininkai savo augintinį atsivedė muzikos instrumentų parduotuvę. Čia šunelis tiesiog pašėlo: užkėlęs priekines letenas ant vieno pianino ėmė groti ir tuo pačiu giedoti. Pagrojęs su vienu, nušuoliavo prie kito, taip išbandydamas net kelis pianinus. Matyt augintinis taip padėjo šeimininkams apsispręsti, kurį pianiną pirkti.

Vaizdeliui atsiradus internete jis netruko tapti tikra interneto sensacija. Jį peržiūrėjo milijonai interneto vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.