Širdį verianti ištikimybė: šuo nepaliko savo žuvusio šeimininko

Liūdna tiesa yra tai, kad žmogaus gyvenimas gali nutrūkti akimirksniu, bet meilė gali dar ilgai rusenti, net ir po mirties.

Gelbėtojų nufotografuoto gedinčio šuniuko nuotrauka netruko pasklisti po socialinius tinklus.<br>facebook.com/CEBioBio nuotr.
Gelbėtojų nufotografuoto gedinčio šuniuko nuotrauka netruko pasklisti po socialinius tinklus.<br>facebook.com/CEBioBio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2016, 8:35 AM, atnaujinta May 28, 2017, 11:08 AM

Šį mėnesį savo šunį Doki vedžiojęs 23 metų Leonardo Valdesas buvo mirtinai sužalotas jį partrenkusio automobilio. Nelaimė įvyko netoli vyro namų, Konsepsjono mieste, Čilėje.

Į įvykio vietą atvykę gelbėjimo tarnybų darbuotojai prie negyvo L.Valdeso rado ir jo augintinį Doki, gulintį šalia mirusio šeimininko kūno ir smarkiai išgyvenantį dėl to, kas įvyko.

Net kai vyro palaikai buvo uždengti audiniu, Doki atsisakė pajudėti.

Į prie mirusio šeimininko gedintį ištikimą šunytį dėmesį atkreipė ne tik praeiviai, bet ir pagalbos tarnybų darbuotojai.

„Mirusiojo šuniukas liko toje vietoje tol, kol kūnas nebuvo išvežtas“, – vėliau parašė gelbėtojai savo „Facebook“ paskyroje.

Gelbėtojai pasidalijo Doki nuotrauka. Jis nufotografuotas bejėgiškai žvelgiantis ten, kur gulėjo jo miręs šeimininkas. Ši širdį draskanti nuotrauka greitai pasklido po socialinius tinklus, sugraudindama tūkstančius žmonių.

Istorija apie neįtikėtiną šuns ištikimybę tuo nesibaigė. Šuniukas nuo savo mylimo šeimininko karsto nesitraukė ir per šermenis.

L.Valdeso šeima teigė, kad Leonardo ir Doki tarpusavio ryšys buvo nepaprastas. Dabar šuneliu rūpinasi likę šeimos nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.