Mažas šuniukas įrodė, kaip sugeba įveikti dideles kliūtis

Kai esi labai mažas, bet kokia kliūtis atrodo didelė ir sunkiai įveikiama. Vaikystėje tą patyrėme visi, tik gal jau spėjome pamiršti.

Šis buldogiukas dar visai mažas, bet sugeba ryžtingai įveikti bet kokią kliūtį.<br>Stop kadras
Šis buldogiukas dar visai mažas, bet sugeba ryžtingai įveikti bet kokią kliūtį.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-20 11:19, atnaujinta 2017-05-15 09:33

Šis mažas mielas anglų buldogiukas irgi susidūrė su didžiule kliūtimi – aukštu slenksčiu, kurią įveikti tokia mažam šuniukui pasirodė tikras iššūkis!

Bet kiek pavargęs mažylis užduotį sugrįžti namo vis dėlto įveikė ir labai didžiuodamasis savimi juokinga buldogiška eisena nutipeno namo.

O mes primename, kad šuniukai dažnai susiduria su kliūtimi nulipti laiptais. Pamenate, augintinis.lrytas.lt/pamatyk/suniuko-bandymas-nulipti-laiptais-pralinksmino-seimininka.htm"="">augintinis.lrytas.lt/pamatyk/suniuko-bandymas-nulipti-laiptais-pralinksmino-seimininka.htm"" target="_blank">pasakojome apie mažą šuniuką, savaip išsprendusį galvosūkį, kaip nulipti stačiais laiptais ir tuo labai pralinksminusį ne tik jį filmavusį šeimininką, bet ir internautus?

Beje, kartais namo sunku būna grįžti ir suaugusiams gyvūnams, pavyzdžiui, katinui, prie namų susidūrusiam su labai netikėta kliūtimi – besisukančia kėde. Apie jį taip pat pasakojome anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.