Drąsi katė pamokė ją skriaudusį vaiką. Daugiau taip nebedarys

Vienos katės šeimininkas buvo šokiruotas, peržiūrėjęs savo namo stebėjimo kameros vaizdo įrašą. Jame užfiksuota, kaip žiaurus berniukas skriaudė jo šešerių metų katę, vardu Sky.

Šeimininkas buvo šokiruotas, kai pamatė, kaip vaikas elgėsi su jo augintine.<br>Stop kadras
Šeimininkas buvo šokiruotas, kai pamatė, kaip vaikas elgėsi su jo augintine.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2016, 7:00 AM, atnaujinta May 13, 2017, 6:41 AM

Didžiajame Mančesteryje, Junginėje Karalystėje, gyvenantis maždaug penkerių metų vaikas kelis kartus trenkė ir spyrė draugiškai nusiteikusiam gyvūnui, o vėliau metė katę į krūmus.

Tačiau katė pasielgė drąsiai. Gindamasi nuo skriaudiko ji įdrėskė jam į ranką ir pabėgo. Laimė, pati Sky smarkiai sužalota nebuvo.

Jos šeimininkas 35 metų saugos įmonės savininkas Neilas Fisheris, pamatęs, kaip kaimynų berniukas skriaudė augintinę, nuėjo pas skriaudiko tėvus, kad pasiaiškintų, kodėl vaikas taip pasielgė. Tačiau, kaip rašo „The best cat page“ interneto portalas, berniuko tėvai jam prieš nosį užtrenkė duris.

Gaila, tačiau vaikas yra nepilnametis, tad greičiausiai teisinės atsakomybės dėl žiauraus elgesio su gyvūnais jam pavyks išvengti.

Katės šeimininkas N.Fisheris kalbėjo: „Mane taip piktina, kai kiekvienas, net vaikai, mano, kad yra normalu šitaip elgtis su gyvūnu. Jų manymu, tai – nieko tokio.

Atkreipiau dėmesį, kad mano katė ėmė garsiai miaukti ir kaukti. Pamaniau, kad neturėtų būti priežasties jai šitaip elgtis.

Ruošiausi išeiti, o užėjęs už kampo pamačiau, kaip tas mažas berniukas nubėgo.

Patikrinau vaizdo kamerų įrašus ir buvau pasišlykštėjęs tuo, ką pamačiau. Tai įvyko tiesiog prie mano namo durų.

Esu visiškai įsiutęs dėl to. Širdis plyšta, matant, kai su tavo mylimu gyvūnėliu elgiamasi be jokios pagarbos!

Sky ir jos dvynį broliuką Oskarą auginu dar nuo tada, kai jie buvo visai maži kačiukai. Jie jau tapo mūsų šeimos dalimi. Mano mergina Sky laiko savo kūdikėliu ir ji pravirko tai pamačiusi.

Nuėjau pas vaiko tėvus, bet jo mama tiesiog užtrenkė duris tiesiai man prieš veidą. Aš net neturėjau progos paaiškinti jai, kas atsitiko!

Tai, kaip tas vaikis ją griebė, mušė, spardė, o vėliau metė man kelia pasibjaurėjimą. Viliesi, kad žmonės turi pakankamai padorumo elgtis su kate gerai.

Mane labai sutrikdė tas vaizdas. Tam vaikui ne daugiau kaip penkeri ar šešeri metai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.