Jūrų liūtukas pamatė šunį ir štai kokia buvo jo reakcija

Viename paplūdimyje žmonės pastebėjo ir nufilmavo mielą vaizdelį. Nedidelis ant kranto besiilsintis jūrų liūto jauniklis pastebėjo netoliese gulintį šunį ir nuskubėjo su juo susipažinti.

Pamatęs šunį jūrų liūtukas nuskubėjo prie jo.<br>Stop kadras
Pamatęs šunį jūrų liūtukas nuskubėjo prie jo.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2016, 7:00 AM, atnaujinta May 11, 2017, 7:33 PM

Greičiausiai gyvūnėlis šunį palaikė savo gentainiu ir iškart prie jo prisiglaudė. Šuo tiesiog gulėjo ramiai, jam netrukdydamas glaustytis.

Šis vaizdelis, kuriuo buvo pasidalinta socialiniame tinkle „Facebook“ sužavėjo internautus. Juo buvo persidalinta daugiau kaip 332 tūkstančius kartų.

Tiesa, kaip rašė viena komentatorė po vaizdeliu, ant kranto sutiktus jūrų liūtus ar ruonius vertėtų palikti ramybėje. Mamos dažniausiai ant kranto palieka jauniklius, kad šie pailsėtų ir sušiltų. Kiti išplaukia į krantą numirti, nes gali sirgti jų gyvybei pavojinga liga. Tad bet kokiu atveju verčiau šių gyvūnėlių neliesti.

Kiti komentatoriai taip pat spėjo, kad jūrų liūtukas nuskubėjo pas šunį, išsigandęs jį paglostyti sugalvojusių žmonių ir ieškodamas kontakto su kitu gyvūnu, panašiu į jo rūšies atstovą.

Tad jeigu vaikštinėdami pajūriu sutiktumėte ruonį ar jūrų liūtą, verčiau pasidžiaukite šiuo gyvūnėliu iš tolo, užuot trikdę jo ramybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.