Rusas išgelbėjo kačiuko gyvybę. Bet tai dar ne viskas

Ši istorija galėjo baigtis tragiškai, bet geraširdžio vyro dėka mažas gyvūnėlis gali džiaugtis ne tik išgelbėta gyvybe.

Kačiuko gelbėtojas labiausiai bijojo, kad gyvūnėlis nežūtų.<br>Stop kadras („YouTube“)
Kačiuko gelbėtojas labiausiai bijojo, kad gyvūnėlis nežūtų.<br>Stop kadras („YouTube“)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 8:38 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:21 PM

Vienas vyras išgelbėjo mažą kačiuką, kuris vos nepapuolė po automobilio ratais. Visa tai buvo nufilmuota ir įkelta į internetą, kur vaizdelis žaibiškai išpopuliarėjo, o geraširdis vyras dabar internautų vadinamas tikru herojumi.

Vos per porą savaičių šį jautrų vaizdelį vien „YouTube“ kanale peržiūrėjo per pusė milijono žiūrovų.

Kaip skelbiama, kačiukas buvo išgelbėtas Rusijos miesto Novosibirskio magistralėje dar spalį. Tačiau vaizdo įrašas į internetą buvo įkeltas tik gruodžio 2 dieną.

Trumpame vaizdelyje matyti, kai judrioje gatvėje netikėtai atsiranda mažas kačiukas, kuris bando perbėgti į kitą pusę, kol automobiliai stovi prie raudonai šviečiančio šviesoforo.

„Tuo metu degė raudona šviesoforo šviesa ir visi sustojo. Greitis buvo nedidelis. Žiūriu – kačiukas ruošiasi pereiti kelią. Aš pristabdžiau, kad jis nepatektų po ratais.

Kol išeidinėjau iš mašinos, jis išėjo ant kelio, o tuo metu užsidegė žalia šviesa ir to automobilio vairuotojas jo nematė.

Pirma mintis buvo: „Viskas, nespėjau!“

Aš sušukau, kad kačiukas į mane atkreiptų dėmesį ir atsisuktų, o jis kryptingai ėjo po ratais. Tuo momentu buvo išties baisu“, – vėliau interneto portalui NGS pasakojo kačiuką išgelbėjęs Dmitrijus Gubaidulinas.

Kai kačiuko galvytė atsidūrė ties vieno automobilio ratu, vyras, kuris visą tą laiką stebėjo gyvūnėlį, sušukęs „Stot!“ nuskubėjo jo gelbėti. Paskutinę minutę kačiukui pavyko ištrūkti iš po ratų.

Išsigandęs dėl mažylio gyvybės jo gelbėtojas čiupo kačiuką ant rankų ir pradėjo vaikščioti pirmyn-atgal, mąstydamas, ką dabar su juo daryti.

Viskas baigėsi laimingai ne tik todėl, kad kačiukas buvo išgelbėtas. Gyvūnėlis tuo pat metu ne tik gavo dovanų gyvybę, bet ir naujus namus. Juos padėjo surasti situaciją stebėjusi kito automobilio keleivė.

„Maniau, kad kas nors „šlaistosi“ ir nusprendžiau, kad reikia pristabdyti. O tada priėjęs vyras ištiesė tuos pūkuotus 500 gramų ir sako, kad augina tris šunis ir negali jo priglausti. Aš pati turiu špicą. Bet pasitarėm su vyru ir nusprendžiau – kaip bus, taip – pasiimsiu.

Paaiškėjo, kad tai – mergaitė. Ją nuprausėme, pasvėrėme – 534 gramai. Toks didelis tigriukas“, – prisiminė Jekaterina Michailenko.

Katytę, kurią pavadino Anfiska, moteris atidavė auginti savo kolegai. Tokiu būdu gyvūnėlis pagaliau atrado tikruosius namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.