Vilniečiai plūsta pasižiūrėti gražiausių kačių ir šunų iš viso pasaulio

Tarptautinėse šunų parodose „Vilniaus žiema“ ir „Kalėdų taurė“ visą savaitgalį grožio ringuose varžosi daugiau kaip 1600 šunų. Į parodų rūmus „Litexpo“ besiveržiantys lankytojai grožisi įvairiausių veislių šunimis, domisi zoologijos prekių muge, dalyvauja Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro edukacinėse programose.

Į parodų rūmus „Litexpo“ besiveržiantys lankytojai grožisi įvairiausių veislių šunimis, domisi zoologijos prekių muge, dalyvauja Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro edukacinėse programose.<br>G.Bartuškos nuotr.
Į parodų rūmus „Litexpo“ besiveržiantys lankytojai grožisi įvairiausių veislių šunimis, domisi zoologijos prekių muge, dalyvauja Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro edukacinėse programose.<br>G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2016, 1:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:04 PM

Šiemet paroda išskirtinė, mat žiūrovų laukia smagios akimirkos ne tik su šunimis, bet ir su katėmis! „Šiųmetinės parodos išskirtinumas yra tas, kad po vienu stogu susiburs šunų ir kačių mylėtojai, trijose salėse šurmuliuos iš įvairiausių Europos šalių atvykę gyvūnų mylėtojai“, – sakė LKD atstovė Aurelija Staskevičienė.

Tarptautinės felinologų asociacijos vadovė Vaida Ožlytė – Bizulienė teigė, kad tarptautinėje kačių parodoje ketina dalyvauti daugiau nei 200 kačių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Lenkijos ir Rusijos. Žiūrovai turės galimybę išvysti 30 kačių veislių.

O tokį gausų kačių būrį apžiūrės bei vertins į Vilnių atvykstantys patyrę ekspertai iš Vokietijos Marion Meister ir Dieter Meister, iš Rusijos Elena Butomova bei Latvijos Aija Nuke.

Nuotraukas iš parodos žiūrėkite fotogalerijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024