Pasiturintys lietuviai savo augintinius lepina išskirtiniais gaminiais

Pastaruoju metu sparčiai auga dėmesys naminiams gyvūnams – nesunkiai galime pastebėti atsidarančias naujas parduotuves, siūlančias įvairius aksesuarus gyvūnams ar ypatingą maistą. Nemažai prekėmis augintiniams prekiaujama ir mugėse, parodose. Planuojant interjerą ištikimiausi žmonių draugai taip pat nelieka pamiršti – čia vis dažniau atsižvelgiama į būsto baldus ne tik žmonėms, tačiau ir mylimiausiems keturkojams. Rasti kažką ypatingo šioje srityje gan sudėtinga, kadangi dauguma prekiautojų siūlo tik banalius, paprastus guolius ar čiužinius.

Neįprastų, subtilia elegancija dvelkiančių baldų keturkojams kūrėjas neslepia, kad dažniausiai užsakymus gauna iš labiau pasiturinčių žmonių.<br>M. Bučnio nuotr.
Neįprastų, subtilia elegancija dvelkiančių baldų keturkojams kūrėjas neslepia, kad dažniausiai užsakymus gauna iš labiau pasiturinčių žmonių.<br>M. Bučnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mantas Bučnys

2016-12-21 08:04, atnaujinta 2018-02-09 21:29

Net aštuonis metus dirbęs baldų srityje kretingiškis Julius Jasas rado puikią išeitį tiems, kas trokšta palepinti savo augintinius, tuo pačiu metu nepridedant jiems skirtų, neretai akis rėžiančių, ar bendrą būsto vaizdą gadinančių, atributų. Neįprastų baldų šunims kūrėjas žmonėms siūlo išskirtinius baldus, puikiai papildančius ir patobulinančius interjerą. Julius užsimena, jog kuria baldus ir pagal užsakymą – taip jie tobulai priderinami prie bet kokio namų dizaino ir netgi gali tapti savotiška puošmena.

Neįprastų, subtilia elegancija dvelkiančių baldų keturkojams kūrėjas neslepia, kad dažniausiai užsakymus gauna iš labiau pasiturinčių žmonių, kadangi tokie baldai (be abejo, dėl ne masinės, o individualios gamybos) yra brangesni už paprastus, kuriuos esame įpratę matyti parduotuvėse.

„Viską darome taip, kaip nori žmogus. Mūsų baldų kainos svyruoja nuo 40 eurų iki begalybės, žiūrint, ko žmogus nori, net ir su aukso rankenėlėms galime padaryti, jeigu reikia (juokiasi). Prideriname lovytes, sofas šunims pagal namų interjerą, galime net padaryti mažesnę šeimininkų lovos kopiją. Būna, kad žmonės ateina, sako: „Žiūrėk, čia kaip mūsų sofa!“ ir nusiperka vieną iš ypatingų mūsų baldų,“ – mintimis dalinosi pašnekovas. Jis pasakojo, kad medžiagą, spalvas, formas ir dydį gali pasirinkti patys užsisakantieji, o jų, kaip teigia J. Jasas, dažniausiai sulaukiama iš didžiųjų Lietuvos miestų.

Kol kas užsakymų iš užsienio baldų kūrėjas nesulaukia, tačiau ateityje tikisi praplėsti savo verslą ir kitų valstybių rinkoje: „Pavyzdžiui, amerikiečiams net siuntimas, kainuojantis 200 eurų yra niekis, kadangi pas juos visa tai daug brangiau kainuoja,“ – kalbėjo Julius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.