Dailūs papuošalai ant šuns galvos slėpė siaubingą praeitį

Pitbulio tipo mišrūnė kalytė, vardu Abigail, kasdien papuošiama spalvotais galvos aksesuarais, o tokiam šeimininkės poelgiui ji nė kiek neprieštarauja.

Kalytės galvą puošia aksesuarai, tačiau po jais - didžiuliai randai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalytės galvą puošia aksesuarai, tačiau po jais - didžiuliai randai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-03 07:51, atnaujinta 2018-02-09 19:45

Šeimininkė Victoria Frazier, gyvenanti Majamyje, (JAV) savo augintinei jau parūpino daugybę įvairiausių užrišamų kaspinėlių ir peteliškių. Tačiau neapsirikite. Papuošalai ant jos galvos – ne mados reikalas. Jie slepia didžiulius randus, kurie liko nuo žiaurių šunų kautynių.

Praėjusių metų lapkritį gyvūnų gelbėtoja Victoria Frazier išsaugojo 3 metų sulaukusios kalytės gyvybę. Į moters rankas patekęs šuo kentėjo nuo siaubingų sužalojimų. Bene klaikiausia buvo ant galvos žiojinti plėštinė žaizda.

Veterinarams perduotas šuo buvo skubiai gydomas, o patys medikai teigė, kad tokio kraupaus atvejo jau seniai neregėjo – šuniui buvo nuplėšta visa ausis.

Po daugybės operacijų kalytė atsigavo ir ėmė stiprėti. Tačiau didžiuliai randai jau liko visam gyvenimui. Todėl šeimininkė ir ėmė puošti savo šunį spalvotais aksesuarais.

Ši šuns išgelbėjimo istorija plačiai paplito visame pasaulyje. „Kai žmonės sužinojo apie ją, tuoj pat pradėjo siųsti dovanas – skanėstus, žaislus ir papuošalus“, – sakė šeimininkė. Anot jos, skirtingų galvos papuošalų ji turi jau daugiau nei 50.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.