Vaikų dovana Laimai Lapkauskaitei: davė pinigų ypatingam pirkiniui

Muzikos prodiuserė Laima Lapkauskaitė nebūtų turėjusi jokio augintinio, jeigu jos vadovaujamo vaikų choro „Olialia“ dainininkai nebūtų įteikę netikėtos dovanos.

Švenčiant muzikos festivalio „Laumės juosta“ dvidešimtąją sukaktį auklėtiniai L.Lapkauskaitei įteikė voką su pinigais ir atviruką su Maltos bišonu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Švenčiant muzikos festivalio „Laumės juosta“ dvidešimtąją sukaktį auklėtiniai L.Lapkauskaitei įteikė voką su pinigais ir atviruką su Maltos bišonu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ligita Valonytė

Feb 25, 2017, 6:50 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:31 AM

Švenčiant muzikos festivalio „Laumės juosta“ dvidešimtąją sukaktį auklėtiniai L.Lapkauskaitei įteikė voką su pinigais ir atviruką su Maltos bišonu.

„Olialia“ vadovei vaikai palinkėjo įsigyti būtent tokį šuniuką, kuris pavaizduotas atviruke. „Neįsivaizdavau, kaip auginsiu ir prižiūrėsiu šuniuką, nes visas mano gyvenimas – ant ratų“, – nuogąstavo pedagogė.

Tačiau prieš trejus metus įsigijusi Maltos bišonų veislės kalytę Belą L.Lapkauskaitė nepasigailėjo nė minutės: „Pasitaikė labai gero charakterio gyvūnas, mes visur keliaujame kartu.“

Vadovė Belą atsiveda ir į repeticijas, todėl balta kaip sniegas augintinė pradžiugina choristus.

Vaikai mato, kad savo mokytojai išrinko tikrai puikią dovaną.

„Apie Maltos bišoną auklėtiniams esu sakiusi, kad tai man – pats gražiausias šuniukas. Jie įsidėmėjo mano žodžius, todėl ir nutarė įteikti tokią dovaną“, – svarstė L.Lapkauskaitė.

Marijampolietė dabar jau neįsivaizduoja gyvenimo be augintinio, jį vadina vieninteliu draugu. „Turiu ką apsikabinti ir prie ko prisiglausti“, – džiaugėsi prodiuserė.

Anksčiau L.Lapkauskaitė yra gavusi ir dar vieną įspūdingą dovaną – skrydį dirižabliu. Tai įvyko per prodiuserės jubiliejų prieš šešerius metus.

Penkiasdešimtąjį gimtadienį L.Lapkauskaitė šventė poilsiavietėje prie Vištyčio ežero Vilkaviškio rajone.

Nors ji tikėjosi ramios šventės, neįsivaizdavo, kad tądien, liepos 6-ąją, pakils į padanges.

„Draugė Roma priėjo prie manęs ir pakvietė į lauką pasišnekėti. Pagalvojau: kokią paslaptį ji pasakys? O išėjusi pamačiau, kad leidžiasi dirižablis. Žmonės pradėjo lakstyti į šonus, kad būtų vietos „cepelinui“ nutūpti.

Iš jo išlipo tos draugės vyras Rimas su rožėmis, ir jie abu mane pasveikino gimtadienio proga. Juodu pasiūlė lipti į dirižablį ir mane paskraidino virš miškų ir laukų.

Negaliu sakyti, kad visai gerai jaučiausi, bet buvo smagu. Antrąkart skristi jau nebijočiau“, – dabar juokdamasi apie įsimintiną dovaną, kurią įteikė garsus oreivis Rimas Kostiuškevičius su žmona, pasakojo L.Lapkauskaitė.

Prodiuserė kasdienybėje neieško aštrių pojūčių, bet šventės metu smalsumas nugalėjo.

Kadangi dovaną įteikė daugkartinis Lietuvos čempionas ir Europos čempionato sidabro medalio laimėtojas R.Kostiuškevičius, sukaktuvininkė negalėjo nesutikti pakilti į padanges – juk tai padaryti pasiūlė labai patyręs pilotas.

L.Lapkauskaitę yra pradžiuginusi ir romantiška dovana.

Pusseserė sukaktuvininkei sykį įteikė gėlių, priskintų iš Dalgėnų kaimo (Vilkaviškio r.) laukų.

Puokštė su rugiagėlėmis ir rugiais buvo brangi todėl, kad tame kaime gyveno L.Lapkauskaitės seneliai. Gėlės jai sukėlė malonius vaikystės prisiminimus: „Man tai – brangiausia puokštė, kokią kada nors esu gavusi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.