Bebaimis lietuvis rizikavo savo gyvybe dėl geraširdiškos priežasties

Norėdamas išgelbėti aukštai medyje tupinčią ir nulipti nebepajėgiančią katę, vienas vaikinas ryžosi drąsiam poelgiui. Kone 5 namo aukštus siekiančiame medyje įstrigusi katė tik ir laukė, kol ją kas nors išgelbės. Visą katės iškėlimo iš medžio operaciją nufilmavo ir feisbuke pasidalijo klaipėdietis Marius Gustaitis.

„Va tokie didvyriai Klaipėdoje gyvena!“, - rašė Marius.<br>M. Gustaičio nuotr.
„Va tokie didvyriai Klaipėdoje gyvena!“, - rašė Marius.<br>M. Gustaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2017-04-21 13:48, atnaujinta 2017-04-22 01:33

„Įlipo vakar katinas į medį (beveik iki 5 namo aukšto) ir nebesugebėjo išlipti. Užpuolė varnos, pradėjo kapoti... Suradom katino šeimininkus, bet ir jie neįkalbėjo nulipti. Tada išėjo jaunas vaikinas iš gretimo namo, užlipo į medį, įsidėjo katiną į kuprinę ir nuleido žemyn. Va tokie didvyriai Klaipėdoje gyvena!“, – rašė Marius.

Anot įvykį įamžinusios Mariaus, tai įrodo, kad tokioje paprastoje situacijoje galime pamatyti, kokių teisingų ir drąsių žmonių Lietuvoje dar yra.

„Jo niekas neprašė, atėjo pats, nes matė pro langą visą situaciją. Jis atėjo žinodamas, ką darys: su pirštinėmis ir kuprine. Iš pradžių nesupratau, kam ta kuprinė lipant į medį. Užlipęs jis ilgai įkalbinėjo katiną ateiti pas jį, tačiau šis dar aukščiau lipo. Neįtikėtina, kiek drąsos ir jėgų turi šis jaunas žmogus. Kai perdavė katiną šeimininkei, jis iš karto nubėgo namo“, – portalui lrytas.lt rašė Marius.

Tiesa, kol kas nėra aišku, kas tas drąsus vaikinas filmuotoje medžiagoje. Žinoma tik tiek, kad jis gyvena Kauno gatvės 7 numeriu pažymėtame name. Atpažinote geradarį? Parašykite mums augintinis@lrytas.lt

Siūlome pažiūrėti katės gelbėjimo operaciją Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.