Pamatykite, kaip didžiulis šuo išgelbėjo mergaitę nuo vandenyno bangų

Šis šuo suvokė, kokios pavojingos mažai mergaitei gali būti vandenyno bangos. Žemiau esančiame vaizdo įraše matyti, kad kudliaus didvyriškumas abejingų tikrai nepaliks. Jis tik dar kartą įrodė, kad šuo yra geriausias žmogaus draugas.

 Šuo suvokė, kokios pavojingos mažai mergaitei gali būti vandenyno bangos.<br> 123rf nuotr.
 Šuo suvokė, kokios pavojingos mažai mergaitei gali būti vandenyno bangos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 8:21 AM, atnaujinta Sep 8, 2018, 2:35 PM

Kaukazo kalnų aviganis

Anot ritely.com, Kaukazo kalnų aviganiai buvo specialiai veisiami stiprūs, kad Kaukazo regione, Rusijoje, medžiotų ir kovotų su meškomis. Vos pažiūrėjus į šios veislės šunis panašu, kad šį žygdarbį jie lengvai įvykdydavo.

Šie didžiuliai šunys gali sverti net iki 100 kg. Žinoma, nemenką jų svorio dalį sudaro storas kailis. Be to, Kaukazo kalnų aviganiai nepasitiki nepažįstamaisiais, todėl jie yra puikūs sargybiniai.

Tačiau tai nereiškia, kad jie nėra mieli ir švelnūs. Šie kudliai yra nuostabūs augintiniai ir netrukus tuo įsitikinsite patys!

Išgelbėjo mergaitę nuo bangų

Vaizdo įraše nufilmuota, kaip Kaukazo kalnų aviganis, vardu Matyas, su savininko anūke plaukiojo vandenyne. Kai Matyas pamatė, kaip bangos parverčia mergaitę, jis ėmėsi veiksmų.

Šuo švelniai dantimis sugriebė jos marškinėlius ir ištempė mergaitę į paplūdimį. Tai, kad bangos gali būti pavojingos mergaitei, buvo jo natūralus pojūtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.