Egzotiškiausioje Kauno vietoje rinksis gyvūnų mylėtojai

Spalio 4 d. minima Pasaulinė gyvūnijos diena. Šią dieną Lietuvos zoologijos sodas skatina visą dėmesį skirti mūsų uodeguotiesiems (ir ne tik) draugams – gyvūnams ir ta proga jau šį sekmadienį (spalio 7 d.) kviečia į renginį, skirtą zoologijos sodo gyventojams.

Kauno Zoologijos sodas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno Zoologijos sodas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 3:11 PM, atnaujinta Feb 27, 2019, 2:20 PM

Lietuvos zoolgijos sode vyks įvairios edukacijos ir žaidimai, skatinantys pažinti gyvūnus, sužinoti, kur jie gyvena ir kuo skiriasi vieni nuo kitų. Be to, lankytojai turės galimybę sužinoti, kas yra kaniterapija, susipažinti su terapiniais šunimis, o tropinių paukščių paviljone šventės svečių lauks nuostabaus grožio iliustracijų paroda apie paslaptingą bičių gyvenimą.

Taip pat vyks edukacija, kurios metu lankytojai galės sužinoti apie labai retą, tačiau čia pat, Kauno Ąžuolyne, gyvenantį niūriaspalvį auksavabalį.

Be to, bus vedama edukacija svarbi kiekvienam, kuris augina net mažiausią gyvūnėlį. Lankytojai taip pat galės džiaugtis įdomiais gyvūnų pristatymais ir gyvūnų prižiūrėtojų pasakojimais.

Pasaulinės gyvūnijos dienos proga Lietuvos zoologijos sodas suteikia galimybę prisidėti prie egzotiškiausių gyvūnų Kaune gerovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.