Kokiu šunimi būtum pagal savo Zodiako ženklą?

Šunys – vieni iš nuoširdžiausių bei ištikimiausių sielos draugų planetoje. Kiekviena veislė turi tam tikrų išskirtinių charakterio bei elgesio bruožų, kurie juos paverčia mieliausiais ir mylimiausiais mūsų augintiniais. Kaip ir žmonės, taip ir šunys turi daugybę juokingų bruožų.

Kokiu šunimi būtum pagal savo Zodiako ženklą?<br>123rf nuotr.
Kokiu šunimi būtum pagal savo Zodiako ženklą?<br>123rf nuotr.
Vokiečių aviganis.<br>VSAT nuotr.
Vokiečių aviganis.<br>VSAT nuotr.
MOPSAS<br>AFP/Scanpix nuotr.
MOPSAS<br>AFP/Scanpix nuotr.
Bigliai gali būti puikūs šeimų, turinčių vaikų, ar aktyvių vyresnio amžiaus porų augintinai.<br>123rf nuotr.
Bigliai gali būti puikūs šeimų, turinčių vaikų, ar aktyvių vyresnio amžiaus porų augintinai.<br>123rf nuotr.
Labradoras.<br>V.Balkūno nuotr.
Labradoras.<br>V.Balkūno nuotr.
Haskis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Haskis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Senbernarai nėra laikomi agresyviais. Jie žinomi kaip žmonių gelbėtojai.
Senbernarai nėra laikomi agresyviais. Jie žinomi kaip žmonių gelbėtojai.
Daugiau nuotraukų (7)

tavogyvunas.lt

Apr 7, 2019, 6:06 AM

Kita vertus, kaip ir kiekvienas iš mūsų, esame individualūs, o tai galima nuspręsti pagal Jūsų gimimo datą ar zodiako ženklą. Kiekvienas horoskopo ženklas turi išskirtinių savybių rinkinį, kuris juos atskiria vienus nuo kitų.

Jei tu būtum gimęs ne žmogumi, o šunimi, kokia būtų tavo veislė atsižvelgiant į zodiako ženklą?

Žuvys (02.19-03.20) – MOPSAS

Mažasis Mopsiukas. Kaip ir žuvys, vienu metu jie gali būti rimti ir piktai nusiteikę, kitu momentu jau žaismingi ir netgi šiek tiek klauniški.

Avinas (03.21-04.20) – VOKIEČIŲ AVIGANIS

Kaip ir Avinui, taip ir Vokiečių aviganiui būtinas nuolatinis dėmesys bei užimtumas. Jie negali nieko neveikti, jiems reikia nuolat sugalvoti įvairių užduočių ir tik visą dieną intensyviai dirbę jie miegos kietai. Nuolatinis proto bei fizinės jėgos stimuliavimas – laimingas AVINAS.

Jautis (04.21-05.21) – SENBERNARAS

Draugiški ir mylintys. Šie šuniukai yra ramūs, kantrūs ir švelnūs – kaip ir Jaučio ženklo atstovai. Kai negauna ko nori – tampa užsispyrę ir drąsūs kovoti dėl savo tikslo.

Dvyniai (05.22-06.21) – VEIMARANERIS

Kaip ir nuolat užsiėmę dvyniai, taip ir šie labai energingi ir intelektualūs šunys, turi nuolat kažką veikti ir būti užsiėmę. Jei jie negauna protinės bei fizinės veiklos, tampa gan destruktyvūs ir nevaldomi.

Vėžys (06.22-07.22) – LABRADORO RETRIVERIS

Švelnūs, protingi, nuolat geros nuotaikos, mokantys bendrauti – tikri vėžiukai. Labai aktyvūs – mėgsta judėti, plaukioti. Lengvai prisitaiko įvairioje aplinkoje, yra atsidavę savo šeimininkui.

Liūtas (07.23-08.21) – PITBULTERJERAS

Kaip ir liūto ženklo žmonės, taip ir pitbulterjerai, neretai laikomi kaip blogos reputacijos gyvūnai. Tačiau kaip tik priešingai, šie šunys yra labai mylintys ir mėgstantys būti tarp žmonių, stengiasi nuolat įtikti šeimininkui ir jį supantiems žmonėms.

Mergelė (08.22-09.23) – ŠIBA INU

Mergelė – grožio įsikūnijimas. Jūs tik pažiūrėkite į šiuos mielus šunis. Jie mėgsta švelnų bendravimą, nemėgsta grubiai žaisti ir nori jaustis nuolat mylimi. Stiprūs ir labai protingi šunys, tačiau labai jautrios sielos.

Svarstyklės (09.24-10.23) – AUSTRALIJOS AVIGANIS

Kaip ir svarstyklės, šie šunys tikra „vakarėlio siela“. Mėgsta vykdyti jiems suteiktas užduotis ir labai gerai jaučiasi už tai apdovanoti.

Skorpionas (10.24.22-11.22) – DIDIEJI PIRĖNAI

Šie nuostabūs šunys yra švelnios, jautrios, tačiau labai savimi pasitikinčios asmenybės ir mėgstančios pakovoti už savo būvį. Šie šunys yra labai sėslūs, dėl to nemėgsta dažnai keisti teritorijos. Tikra šeimos siela!

Šaulys (11.23-12.22) – BIGLIS

Džiaugsmingas keliautojas, kaip ir Šaulys. Nenustygstantis vietoje, nuolat ieškantis naujovių ir tyrinėjantis aplink save supantį pasaulį. Temperamentingi ir nuolat puikios nuotaikos Bigliai, neretai reikalaujantys ankstyvos dresūros pamokų, kad jų šėliones šiek tiek pristabdyti.

OŽIARAGIS (12.23.-01.20) – SIBIRO HASKIS

Sibiro haskiai – šunys, nebijantys sunkaus darbo. Kuo sunkesnė užduotis, tuo daugiau motyvacijos turi šis ištvermingas gyvūnas. Kaip ir Ožiaragis, savo tikslo sieks visais įmanomais būdais, kartais ir ne visai legaliais.

VANDENIS (01.21.-02.18) – VAKARŲ ŠKOTIJOS BALTASIS TERJERAS

Nenustygstantis vietoje šis baltasis terjeras niekada nesėdės ir nelauks, kol kas nors kada nors įvyks. Kaip ir Vandeniai, jie žaismingi, bendraujantys ir labai mėgstantys žaisti. Intelektualūs ir įdomūs šunys, savo charizma neretai nugalintys ir pačius didžiausius šunis, šalia jų niekada nesijaučia mažesni ar menkesni.

Tai kuris gi šuo esi tu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.