Išaiškėjo keisti faktai apie šunų augintojus: vieną dalyką jie daro dažniau nei kiti

Neginčytinas faktas apie šunis yra tai, kad jums niekada nebus per daug augintinio niotraukų telefone. Užmigo mieliausioje padėtyje? Fotografuojate. Iškniso šiukšliadėžę? Pabarate ir tuomet ... vėl fotografuojate.

Jei kas nors sakys, kad per daug mylite savo šunį, nebesijauskite vienišas, nes jūs ne vienintelis telefone turite 500 augintinio nuotraukų!<br> 123rf nuotr.
Jei kas nors sakys, kad per daug mylite savo šunį, nebesijauskite vienišas, nes jūs ne vienintelis telefone turite 500 augintinio nuotraukų!<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2019, 6:39 AM, atnaujinta Jul 10, 2020, 1:41 PM

Interntetinė svetainė rover.com, vienijanti šunų savininkus su šunų ir prižiūrėtojus, atliko apklausą, kurios metu paaiškėjo, kad šunų savininkams augintinių fotografavimas yra tikra manija. Tyrimas atskleidė, kad 65 proc. šunų savininkų pripažįsta, kad fotografuoja savo augintinį dažniau nei ką kitą. 

Tyrimas taip pat parodė, kad beveik pusė apklaustųjų teigia, kad jiems sunkiau palikti savo šunį savaitei neiantrąją pusę, 94 proc. šunų savininkų taip pat mano, kad šuo yra šeimos dalis, o 56 proc. prie durų pirmiausiai pasisveikina su šunimi.

Koks moralas? Jei kas nors sakys, kad per daug mylite savo šunį, nebesijauskite vienišas, nes jūs ne vienintelis telefone turite 500 augintinio nuotraukų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.