Pasaulis gedi: nugaišo, ko gero, populiariausia pasaulyje paniurusi katė

Antradienį nugaišo milijonų sekėjų pasaulyje mylėta paniurusi katė Grympy cat.

„Facebook“ nuotr.
„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2019, 2:28 PM, atnaujinta May 17, 2019, 3:37 PM

„Nepaisant geriausių profesionalų ir mylinčios šeimos pastangų, Grumpy patyrė komplikacijų, atsiradusių dėl šlapimo takų infekcijos. Katė nugaišo antradienį, gegužės 14 dienos ryte, savo namuose ant „mamytės“ Tabathos rankų.“ Tokia žinia išplatinta Grumpy socialinių tinklų paskyrose.

Grumpy Cat tikrasis vardas buvo – Tardar Sauce (nuo angliško pavadinimo „tartar sauce“ – totoriškas padažas). Būtent todėl, kad buvo paniurusi, ja žavėjosi milijonai žmonių. O svarbiausia katė vertė juos atverti pinigines.

Neįgali paniurėlė

Jautresni žmonės sakytų, kad nėra ko žavėtis, turint omeny, jog paniurusi katė atrodo ne todėl, kad jai viskas nepatiktų, kaip teigia legenda. Ši katė tilpo į žmogaus delnus, nes turėjo liliputizmo sindromą. O visuomet paniurusi ji atrodė todėl, kad turėjo netaisyklingą sąkandį. Tačiau būtent ši negalia ir išgarsino paniurėlę.

Paniurusi katė išgarsėjo, kai jos šeimininkė 28 metų amerikietė Tabatha Bundesen į internetinę svetainę „YouTube“ įkėlė vaizdo įrašą su kate. Katė surauktu piktu snukučiu iškart visus sužavėjo. Ji turi milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose.

Susižėrė milijonus

Paniurusios katės nuolat surauktas snukutis įkvėpė daugybę internetinių juokelių, visą seriją knygų ir suvenyrų, buvo sukurtas ir kalėdinis filmas. Internetinis juokelis, džiuginęs milijonus žmonių, virto pelningu verslu.

Sensacija tapęs keturkojis per dvejus metus susikrovė net 91,4 mln. dolerių ir pajamos vis augo. Teigiama, kad paniurusi katė uždirbo daugiau nei ryškiausios Holivudo žvaigždės Nicole Kidman, Cameron Diaz ar Matthew McConaughey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.