Neįprastos išvaizdos katinas stebina tūkstančius ir pagaliau rado namus

Ši katė su retu Ehlerso-Danloso sindromu pagaliau šių metų birželį rado namus ir dabar yra laimingesnė nei bet kada, pranešė metro.co.uk.

Toby, 6 metų katinas, buvo apleistas ankstesnių savininkų, kai paaiškėjo, kad serga reta genetine liga, vadinama Ehlerso-Danloso sindromu.
Toby, 6 metų katinas, buvo apleistas ankstesnių savininkų, kai paaiškėjo, kad serga reta genetine liga, vadinama Ehlerso-Danloso sindromu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2019, 7:59 PM

Ehlerso-Danloso sindromas yra genetinė liga, dėl kurios kamuoja sąnarių skausmai, jie greitai dyla, oda lengvai tempiasi ir paprastai atsiranda kraujosruvų.

Pora, kuri ieškojo ypatingos katės globai, pamatė šį katinėlį ir iškart sugalvojo jį parvežti namo. Toby, 6 metų katinas, buvo apleistas ankstesnių savininkų, kai paaiškėjo, kad serga reta genetine liga, vadinama Ehlerso-Danloso sindromu, dėl kurio gyvūnas atrodo daug senesnis nei jis iš tikrųjų yra.

Ši būklė yra labai reta ir nedaugelis apie ją žino.

Pora priėmė auginti šį katiną su specialiaisiais poreikiais, drauge su kitu katinu Quintonu. Jis taip pat yra ypatingas katinas, mat neturi dantų.

Pranešama, kad abu augintiniai jau prisitaikė prie naujos aplinkos ir laimingai gyvena naujų globėjų namuose. Jų gyvenimo akimirkas galima stebėti socialiniame tinkle „Instagram“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.